Sani Beach Club 5*, Sani

Položaj: Miran, okružen prirodom, iznad lepe blago opadajuće uvale od belog peska, koja nosi oznaku “plave zastavice” sa lepim pogledom na more, grčko kopno i pri lepom vremenu na planinu Olimp. Mogućnosti za kupovinu i zabavu u marini Sani Resorta. Postoji šatl servis unutar samog resorta, ostali restorani i radnje u mestu Nea Fokea na oko 8 km.
Sadržaj: Hotel je vrlo popularan kod stalnih gostiju, a posebno kod porodica. Sastoji se od dvospratne glavne zgrade i više sporednih objekata nalik na bungalove koji su se lepo ugnezdili u prostranom vrtu. Mir, odmor i neograničeno uživanje u kupanju i kombinaciji sa raznovrsnom ponudom Sani Resorta su glavni argumenti za odmor baš na ovom mestu. Ovde će svako pronaći način da okrepi dušu i telo i lično otkrije sve lepote Halkidikija. Restoran sa vrlo dobro kuhinjom i pogledom na more, Ouzeri sa tipičnom grčkom kuhinjom, razni barovi, prostor za prijem sa foteljama, wi fi, parking, lift.
Sobe: Privlačne i prijatne, oko 22m2, kada/wc, fen, telefon, SAT TV, minibar, sef, klima za individualnu regulaciju, balkon ili terasa.
Sport/Zabava: U prostranom vrtu, bazen terasa za sunčanje, ležaljke, suncobrani, peškiri kod bazena i na plaži, sauna, teretana, stoni tenis, aerodbik, odbojka na plaži itd.
Deca: Miniklub 04-12 godina, klub za mlade, dečiji bazen, bebisiter za decu od 04 meseca do 03 godine.