Domes of Elounda, Autograph Collection Hotels 5*, Elounda

Položaj: neposredno na održavanoj peščanoj uvali. Prodavnice i zabava u Eloundi, oko 2,5 km, odn. Agios Nikolaos, oko 11 km. Stanica linijskog autobusa ispred hotela.
Hotel: luksuzan rizort za visoke zahteve, sastoji se iz glavne zgrade i više vila i Suite-ova raspoređenih po eksluzivnom kompleksu. Ovde provodite odmor na jednom od najlepših mesta na Kritu.Kompleks prelepo smešten u prirodnom okruženju nudi predivan pogled na uvalu Mirabel i na ostrvo Spinnlonga. Restoran sa veoma dobrom kuhinjom (PP= bogat švedski sto za doručak i večeru, uveče povremeno set od 5 jela), 2 A-la-carte restoran (vođen od strane najboljeg kuvara u Grčkoj), barovi, recepcija sa garniturama za sedenje, internet terminal i WLAN, parking.
Sobe: 118 – moderne i udobne, uređen od strane najboljih grčkih dizajnera, kupatilo sa đakuzijem/WC, fen, bade mantil, telefon, Sat-TV, internet priključak, DVD/CD player, mini bar, sef, balkon ili terasa.
KAB: junior suite, oko 70 m2, dodatno đakuzi na otvorenom, pogled na baštu.
WAM: deluxe suite, spoljašnji đakuzi, dodatno pogled more.
WAB: ista opremljenost kao WAM, samo umesto spoljnog đakuzija – privatni bazen.
FAC: porodični apartman, oko 90m2, spavaća soba, kombinovano dnevno-spavaća soba, spoljni đakuzi, pogled na vrt.
FAM: ista opremljenost kao FAC, dodatno pogled more.
FAD: sa privatnim bazenom.
FAA: porodični suite, oko 100m2, dve spavaće sobe, dodatno dnevni boravak.
MAB: privatna rezidencijalna vila, oko 85m2, u gornjem delu, pogled na zaliv Elounda, na dva sprata, dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe, kamin, privatni bazen (ne greje se), sa ležaljkama i suncobranima, mali vrt i parking mesto.
MAC: Luksuzna rezidencijalna vila, oko 200m2, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, dva kupatila, grejani privatni bazen sa đakuzijem, terasa za sunčanje i ležaljke.
MAD: 4 spavaće sobe
MAE: Ultraluksuzna vilaoko 220m2, dnevni boravak, na dva sprata, iste opremljenosti kao MAC, jedino bazen bez đakuzija, manji vrt i panormaski pogled.
Ishrana: doručak, ili polupansion (večera na bazi menija).
Sport, zabava: uključeno: soba za fitnes, teniski teren. Uz doplatu: osvetljenje za tenis, sportovi na vodi. Wellness uz doplatu.
Deca: mini klub od 4 do 12 godina, bazen za decu, igralište. Uz doplatu: bebisiterka
Honeymoon:
Mladenci dobijaju za boravak od 5 noćenja:
Lepu dekoraciju sobe pri dolasku
1x korpa voća i šampanjac
1x po osobi/boravku doručak u sobi
1x po osobi/boravku besplatan ulaz u Domes Spa Therme po paru/boravku.
Dolazak/odlazak: svakodnevno.
Minimalan boravak: 5 noćenja
Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni.