Adam & Eve 5+*, Belek

Položaj: miran, direktno na dugoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu, do aerodroma Antalija ima oko 35 km, do centra oko 1 km.
Hotel: boravak u jednom izvanrednom hotelu, je putovanje u jedan drugi svet, rajsko nebeski svet, sa motom „Made in Heaven“. Više od normalnog odmora na plaži – već jedan kompletan doživljaj, što potpomaže gastronomski kvalitet, izvrstan servis, i luksuzan smeštaj. Ekstravagantna adresa sa spektakularnim modernim pravcem, uglavnom minimalistički dizajn u belom sa hiljadu ogledalaca, koji pružaju sjajnu igru svetlosti, koja fascinira i nikad ne dosadi. Jedan konstantan kvalitet, od prilaska do hotela ( hotel je obojen u jabuka zelenu boju), kroz recepciju, preko restorana, barova pa sve do spratova (koji su sa crnom bojom koja je obogažena parenim svetlosnim efektima) i soba. Za goste koji traže apsolutnu posebnost. Glavne zgrade od 6 spratova i više privatnih vila nalaze se na velikom prostranstvu od 100.000 m2. glavni restoran u belom dizajnu, odlična kuhinja (PP= oko 80 m duga sala, sa bogatom i raznovrsnom ponudom za doručak, ručak i večeru – švedski sto, sa otvorenom kuhinjom i ponoćnim buffetom), 6 odličnih A-la-carte restorana, svi su u minimalističkom stilu (turski, riblji specijaliteti, meksički, italijanski, japanski, internacionalni), različiti barovi, centralan tačka je oko 100m dug lounge bar, sa krovom od hiljadu mozaik ogledala, koja se kasno uveče menjaju u ritmu klupske muzike. Lična briga za goste putem jednog servis „anđela“ koji stoji na raspolaganju za sva pitanja, rezervacije i probleme koji postoje. Braserija, cafe, diskoteka, frizer, prodavnice, liftovi, parking.
Ishrana: All inclusive
Sobe: 476. Sve su u belom, minimalistički dizajn, oko 64m2, zidovi su svi u ogledalima, u kome se ogledaju more i bašta, interaktivni svetlosni sistem sa različitim bojama i igrama, izbor dodatnih elemenata i datih pića i snekova (doplata), kada sa velikom tuš kabinom i integrisanim parnim i masaž aplikacijama, WC, fen, bademantil, mala soba za presvlačenje, relaks lavabo i deo za sedenje u sobi, telefon, plazma Sat. TV, Pay-TV/internet priključak (doplata), minibar, sef, klima/grejanje (prema sezoni), na velikom balkonu lounge-ležaljke za 2 osobe.. (DA/EA)
DAM/EAM: ista opremljenost kao DA, pogled more.
WA: Adam Viila, oko 175m2, dnevna soba i odvojena spavaća soba, sauna, đakuzi, i direktan pristup zajedničkom bazenu sa terase.
WAA: Villa Eva, oko 200m2, iste opremljenosti, dnevna soba i dve spavaće sobe.
Sport i zabava: u prostranom i lepo koncipiranom spoljnom delu sa velikom terasom za sunčanje sa 104m dugačkom bazenu sa ležaljkama, klubu na plaži-bazenu, bazen sa vodopadima, na plaži i na bazenu ležaljke, suncobrani, mesta za odmor i peškiri za kupanje, teniski teren, skvoš, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži, košarka, surfovanje (sa dozvolom) uključeno u cenu. U ekstravagantnom spa delu na 5000m2 – takođe i ovde ponovo minimalistički stil u belom sa tamnim efektima i efektima u boji – zatvoreni bazen (65m), đakuzi, parno kupatilo, sauna, hamam, veliki fitnes centar uključeno u cenu. Bar na bazenu i bar na plaži. Uz doplatu: masaže i tretmani u spa delu, svi motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, osvetljenje za tenis, teniski reketi i iznajmljivanje loptica, pikado, kompjuterske igre, kuglanje, Haagen-Dazs prodavnice. Tereni za golf u okruženju. Programi za goste i animatorski programi, npr. : party na plaži potpuno u belom, DJ- večeri, pena party, chillout- večeri, galaparty.
Deca: miniklub za decu od 4 do 12 godina, bazen za decu, bioskop za decu, bebisiter servis (doplata).
All inclusive:
Bogat švedski sto, doručak, ručak i večera u glavnom restoranu.
Kasni doručak
Dnevne grickalice
Popodnevni snekovi, kafa, čaj i kolači.
24h, alkoholna pića, izabrani kokteli, sokovi, voda.
Dnevno punjenje minibara, pivom, vodom, sokovima
Dobro je znati:
Naša lična preporuka za sve one hotele, koji traže nešto posebno i ekstravagantno u jednom od top-dizajn hotela u svetu.
Dolazak/Odlazak: svakodnevno.
Minimalan boravak: 1 noć.