Apartmani Albamar 3+*, Lloret de Mar

Položaj: miran, na lepom mestu, oko 250m do lepe peščane plaže Santa Cristina. Supermarket na oko 800m. Do mesta Ljoret de Mar oko 3km, do Girone oko 45km.
Objekat: veoma održavani apartmani sa porodičnom atmosferom, sastoji se iz 2 zgrade i predivne prirode okolo, igralište. Idealno za porodice sa decom, retoran na plaži, parking.
Apartmani: 28. Lepi i dobro opremljeni apartmani, Sat. Tv, kada/WC.
AAM za 1 – 4 osobe (oko 40m2)
Dnevna soba/trpezarija sa kaučem na razvlačenje, mala kuhinja (ima mikrotalasnu) sa malom trpezarijom, dvokrevetna soba, balkon s pogledom na more.
AAB za 1-5 osoba (oko 45m2)
Dnevna soba/trpezarija sa ležajem na razvlačenje, mala kuhinja (ima mikrotalasnu) sa malom trpezarijom, dvokrevetna soba, spavaća soba sa krevetom na sprat, balkon s pogledom na parking.
Sport i zabava: bazen (oko 80m2), ležaljke i peškiri za bazen uključeni u cenu. Uz doplatu: 1 teniski teren, razni sportovi na vodi, udaljenost oko 3km.
Dolazak/Odlazak: ponedeljak, sreda, subota. Dolazak 16-20č, odlazak 8-10č.
Minimalan boravak: 3 noći, 5 noći od 15.6. – 12.9.
Uključene usluge: struja, gas, voda, grejanje, posteljina i peškiri (nedeljna promena), dodatno ležaj za dete do 2 godine na maks. broj osoba, parking, završno čišćenje (osim kuhinje), peškiri za kupanje.
Kućni ljubimci: psi oko EUR 6 po danu (TIER). Plaćanje na licu mesta: kaucija EUR 100.