The AYANA Resort & Spa Bali 6*, Jimbaran

Položaj: Prostrani kompleks na zapadnom obronku Bukit-a, iznad Jimbaran plaže. Do aerodroma 15 min.
Opremljenost: Natkriveni prolazi spajaju dva 4-spratna krila kompleksa, koji se zajedno sa luksuznim vilama harmonično stapaju u okruženje i naglašavajući prirodne lepote 77 ha velikog vrta. Za razonodu su na raspolaganju 5 bazena sa slatkom vodom i 1 bazen sa slanom vodom (peškiri, suncobrani i ležaljke su uključeni), 7 Open Air restorana sa izvrsnom azijskom i internacionalnom kuhinjom, jedan restoran sa plodovima mora, Open Air bina „Langit“, dečiji klub sa bazenom za decu i fitnes sa spa. Stepenice vode niz obronak do „Ocean Beach Pool-a“ i dalje do plaže. Ispod „Ocean Beach Pool-a“ nalazi se novootvoreni Rockbar sa prelepim pogledom na zalazak sunca. Dečiji klub sa dečijim bazenom i toboganima upotpunjuje ponudu.
Sobe: Wireless internet priključak (uz doplatu) u svim sobama. Stilski balenežanski nameštaj ukrašava Resortblick sobe koje imaju veliko kupatilo (kada, odvojeni tuš, WC, fen), sat. TV, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, sef i terasu. Jimbaran sobe imaju balkon ili terasu, pri čemu pogled na uvalu i more zbog bujne vegetacije može biti delimično ograničen. Deluxe Meerseiten sobe raspolažu sa istim sadržajem i imaju pogled na more. Club sobe (oko 48 m2 sa balkonom) su jako lično i luksuzno opremljene. Od pogodnosti koje ova kategorija sobe nudi izdvaje se pristup Club Lounge-u (7-23 časova). Ovde se svakodnevno služe 5 malih obroka kao što su kontinentalni doručak, lagani ručak ili Hors d’oeuvres. Sveži sokovi, kafa i čaj su takođe uključeni. Pri dolasku u sobu čeka vas sveže voće. Uključeno je i korišćenje Putting Green-a i teniskog terena.
Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje dodatno i ručak ili večeru (set od 3 jela po izboru), pun pansion dodatno uključuje ručak.
Sport i zabava: fitens centar. Uz doplatu; Spa centar, 2 teniske terena sa tvrdom podlogom (sa reflektorima), golf teren sa 18 rupa Putting Green i iznajmljivanje bicikla.
Extra: Kod minimalnog boravka od 6 noći ili – koktel za dve osobe u The Rock baru
Imajte na umu da deci mlađoj od 12 godina ulaz u Club Lounge nije dozvoljen.
Napomena: Osobama mlađim od 12 godina nije dozvoljen pristup Club Lounge-u.