Melia Bali Villas & Spa Resort 5*, Nusa Dua

Položaj: Direktno na prelepoj Nusa Dua peščanoj plaži. Udaljenost aerodroma, 30min vožnje.
Opremljenost: Ovaj popularan hotelski kompleks, španske hotelske grupacije – Sol Melia, nalazi se usred jednog tropskog vrta i parka sa malim jezerima. 4-spratni objekti su međusobno povezani. Kompleks raspolaže sa velikim delom sa bazenima uključujući i dečiji bazen (peškiri, suncobrani i ležaljke su uključeni), poolbar-om, Open Air lobijem sa barom, raznim buticima, 5 restorana sa azijskim i internacionalnim specijalitetima. Wi Fi bez doplate u celom objektu.
Sobe: 494. Melia sobe oko 42m2, nalaze se na 1-3 spratu, s ukusom opremljene, kupatilo/wc, fen, telefon, LCD TV, klima, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef i balkon sa pogledom na vrt. Premium Garden View sobe oko 42m, na višim spratvovima, iste opremljenosti, elegantnog dizajna. The Level Junior Suite oko 71m2, ima espresso aparat i opremljen je u stilu mezonete. U prizemlju se nalaze dnevna soba, trpezarija i gostinjsko kupatilo, a na spratu spavaća soba i kupatilo/wc. Ovaj tip sobe uključuje sledeće pogodnosti: korpu voća i cvetni aranžman pri dolasku, možete takođe dnevno 2 odevna predmeta dati na uslužno peglanje, check in i check out su u The Level Lounge-u. Porodične sobe oko 71m2, nalaze se u sporednim zgradama 2, 3 i 4 i imaju Playstation II, i umesto dnevne sobe nudi dva dodatna ležaja za spavanje. Premium Lagoon Acess sobe imaju 48m2, imaju kupatilo sa velikom kadom, tuš, toalet, fen, telfon, sat TV, klima, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef i privatnu terasu koja nudi direktan pristup laguni. The Level Lagoon Access sobe nude iste pogodonosti kao The Level Junior Suitovi. Jednosobna Garden Pool Villa oko 350m2 sa baštom, ima spavaću sobu, dnevnu sobu i veliko kupatilo sa odvojenim spoljnim tušem, mali vrt sa malim bazenom i terasom, kutak za sedenje i paviljon za relaksaciju. Sve vile se nalaze u velikom vrtnom delu koji se zove Garden Villas Club (nije za mlađe od 16 godina). Ima u svom sastavu noćni klub, bazen, bar i poseban deo za doručak, i biblioteku sa nacionalnim i internacionalnim magazinima. U pitanju su iste pogodnosti koje se nude gostima The Level Lagoon Access soba i pored toga postoji poseban privatni deo plaže samo za goste vila.
Ishrana: Bogati američki doručak na bazi švedskog stola ili a la carte. Polupansion uključuje dodatno i ručak ili večeru, pun pansion uključuje ručak i večeru.
Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis i pikado. Uz doplatu: Tenis (2 teniska terena sa tvrdom podlogom i reflektorom), teren za badminton, aranžmani za ronjenje, golf teren sa 18 rupa na oko 1 km.