AVANI Sepang Goldcoast Resort 4+*

Lokacija: Nalazi se u mestu Sepang, na zapadnoj obali Malezije, sa fantastičnim pogledom na more. Kuala Lumpur je udaljen oko 40km. U blizini je nekoliko lokalnih restorana. Hotelski bus vozi do centra Kuala Lumpura.
Hotel: Ovaj stilizovan resort sa izuzetnom arhitekturom dočekuje goste sa lepim tropskim vrtom. Ima lobi sa integrisanim holom. Već ovde gosti mogu prilikom prijave u hotelu videti divne bungalowe na vodi koji su sagrađeni u obliku palme na štulama u moru. U centru palme je bazen sa pogledom na bungalowe na vodi u moru. Ležaljke i suncobrani kraj bazena. U 4 restorana i 2 bara uživaćete u kulinarskim specijalitetima. U glavnom delu nalaze se Perahu Restoran koji nudi malezisjku kuhinju, Selat-Bar i cafe Sepoi-Sepoi. U blizini Palme, na štulama tu je takođe restoran Hai Sang Lou, Stimbot restoran, glavni restoran Bila-Bila sa internacionalnom kuhinjom, sa živom muzikom 6 puta nedeljno i Bulah bar koji je direktno na bazenu. Tu je takođe i prodavnica, internet kutak, dečiji klub i ekslkluzivni spa sa saunom, bazen za opuštanje, salon lepote i frizer. Wi fi u celom resortu.
Ishrana: Doručak na bazi švedskog stola u Bila Bila restoranu. Uz rezervaciju polupansiona dodatno večera, a uz rezervaciju punog pansiona dodatno ručak.
Sobe: 389. Superior, oko 52m2, moderno opremljena, dvospratni bungalow na štulama, svaki sa 4 apartmana. Kupatilo/wc, fen, bade mantil, papuče, LCD TV, telefon, Wi Fi, klima, ventilator na plafonu, mali frižider, aparat za čaj/kafu. Sef. Mali deo za sedenje, balkon sa pogledom na more. Porodična vila: oko 82m2, opremljenosti kao superior soba, u prizemlju se nalazi, odvojene vile. Dodatno, odvojeni hodnik i drugo kupatilo (tuš/wc). Dvosobna vila ima oko 122m2, to su najprostranije i najluksuzniji bungalowi na vodi i locirani su na krajevima palminih grana. Sastoji se od dve spavaće sobe i ima garderober. Jedno od dva kupatila je mermerno i pored kade nudi i tuš.
Zabava/Izleti: Izleti brodom, ribolov, posete trki automobila Sepang F1 (sve uz doplatu).
Sport/Fitnes: Fitnes centar, joga, istezanje, zumba, akvabik, odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, kajak, jedrenje na dasci, surfovanje, …(uključeno). Uz doplatu: karting, škola surfovanja.