Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

Flic en Flac, Zapadna obala

Popust 100% na cenu smeštaja za mladu, samo mladoženja plaća smeštaj!

Položaj: Na zapadnoj obali, direktno na jednoj od najdužih plaža na ostrvu. Zaštićeno lagunom, popularno mesto Flic en Flac nalazi se u blizini, aerodrom Mahébourg udaljen oko 50 km.
Hotel: Prelepi resort sa velikom ponudom sportova za aktivan odmor. Okružen tropskom baštom, koja čitavom resortu daje poseban šmek. Svako veče pred spavanje gosti dobijaju mali poklon u sobi. Ima 4 restorana sa tajlandskom i mediteranskom kuhinjom, od toga glavni restoran „La Pomme d’Amour“ kao i elegantni À-la-carte restoran „Ginger Thai“ koji pozivaju na uživanje u specijalitetima. Uveče može da se uživa u specijalitetima u „Les Coquillages“. Izvanredna ponuda bara na plaži „Aqua Bar“ i piano bara „Vista“ sa pogledom na Indijski okean. Ima bazen u formi lagune sa delom za decu, đakuzijem,  frizer, prodavnica suvenira, besplatan internet.
Ishrana: Bogati doručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu „La Pomme d’Amour“ uključeno. Meni u À-la-carte restoranu uz doplatu.
Sobe: 193, u dvospratnim paviljonima.
Standard Deluxe: Oko 43 m2, azijski/ mauricijski stil, u drvetu, toplo i sa stilom, ima deo za sedenje kao i deo za opuštanje. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom, tuš/ WC, fen, bade mantil, TV LCD, DVD uređaj, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, espresso aparat, sef, besplatan internet, balkon ili terasu, okrenut ka strani mora.
Grand Deluxe: oko 43m2, visokog kvaliteta, balkon ili terasa, pogled more.
Junior Suite: Oko 61 m2, kao Standard Deluxe, samo veći i još luksuznije uređen, sa odvojenim delom za sedenje i batler servisom. Direktno na plaži.
Sport & Fitness: Uključeno: fitnes centar, joga, dva teniska terena, surfovanje, sailing, snorkkling, čamac sa staklenim dnom, kajak, pedalina, odbojka, boćanje, stoni tenis. Uz doplatu: ronjenje, dubinsko pecanje, golf.
Deca: Celodnevno čuvanje dece u velikom klubu ze decu, od 4 do 12 god. sa raznim izletima i aktivnostima, otvoren od 08:30-16:45h.
Beauty & Wellness
Jedan od najlepših wellness centara na Mauriciusu „The Spa”, opušta od glave do pete. Uključeno: Sauna, tursko kupatilo, đakuzi, parna soba. Uz doplatu: Masaže i razni kozmetički tretmani.
Honeymoon Special
Popust 100% na cenu smeštaja za mladu, samo mladoženja plaća smeštaj! Obavezna doplata za uslugu ishrane oko EUR 63 za mladu/dnevno. Po dolasku dobijaju sarong, majicu, korpu voća, kolač, malu flašu ruma, koktel, kanapeje uveče u Vista Baru. Minimalni boravak 5 noćenja.Važi do 12 meseci nakon venčanja.