Le Méridien Ile Maurice 4+*

Pointe aux Piments, Severozapadna obala

Popust 100% na cenu smeštaja za mladu, samo mladoženja plaća smeštaj!

Položaj: Direktno na 1 km dugoj peščanoj plaži na severozapadnoj obali Mauricijusa, udaljen od glavnog grada Port Louis oko 15 km i od aerodroma Mahebourg oko 60 km.
Hotel: Kompleks od 6 objekata okružen je bujnim vrtom. Resort je popularan kod porodica i raspolaže sa 4 odlična restorana sa internacionalnom, mediteranskom i morskom kuhinjom i snekovima, „180°“ (internacionalna kuhinja), „Shells“ (morski specijaliteti), „Cumin“ (indijska kuhinja),  i „La Faya“ (mediteranska kuhinja) kao i 4 bara. U ponudi su još i bazen, bazen za decu, ležaljke, suncobrani i peškirina plaži i bazenu, juvelir, šoping pasaž kao i WLAN internet. U sklopu hotela i NIrvana područje koje je tiho i dostupno je samo za starije od 14 godina uz bukiranu Nirvana sobu.
Ishrana: U cenu je uračunat bogat švedski sto za doručak i švedski sto za večeru u glavnom restoranu „180°“. Meni (delom se naplaćuje) u drugim restoranima. Pri rezervisanom punom pansionu tj. all inclusivu dodatno je uračunat ručak kao meni ili u formi pvedskog stola u jednom od restorana.
Sobe: 265.
Deluxe: Oko 50 m2, udobne i odgovarajuće opremljene sobe sa mogućnošću za sedenje, kupatilom sa kadom/tušem/WC-om, fenom, bade mantilom, TV-om, telefonom, internetom (uz naplatu), peglom i daskom za peglanje, klimom, ventilatorom na plafonu, mini barom, aparatom za kafu/čaj, sefom, balkonom ili terasom. Sve sobe sa pogledom na more i nalaze se na 1. spratu.
Deluxe Plus: Oko 50 m2, kao Deluxe, nalaze se u prizemlju i imaju malu baštu i terasu. Na 2. spratu, pogled more.
Deluxe Family Room: oko 50m2, dodatno sofa, board igre, balkon. Roditelji pri dolasku dobijaju bocu penušavog vina, a deca slatkiše.
Premium Nirvana Mountain: oko 48m2, pogodna za goste koji traže mir, samo za starije od 14 godina, Balkon ili terasa, pogled na planinu. Uključuje Nirvana usluge: flaša vina pri dolasku, voćni tanjir, dnevno kafa i sok na bazenu, uveče kanapeji u koktel, u Nirvana Lounge.
Premium Nirvana Sea: pogled more.
Zabava: Umerena večernja animacija.
Sport & Fitness: Uključeno: tenis, joga, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, kuglanje, jedrenje, čamac sa staklenim dnom, kajak, surfovanje, skijanje na vodi, snorkling. Uz dopaltu: dubinsko pecanje, scuba diving, teniske loptice, iznajmljivanje skutera.
Deca: Dečiji klub 4-12 godina, otvoren 10.30 – 18.30h.
Beauty & Wellness
“Explore Spa”, originalni Ayurveda, i ostali tretmani. Uključeno u cenu: Sauna, parno kupatilo, whirpool.
Honeymoon Special
Popust 100% na cenu smeštaja za mladu, samo mladoženja plaća smeštaj! Putnici na medenom mesecu dobijaju popust od oko 100 % na cenu hotela supruge. U hotelu dobijaju jednu majicu, jedan pareo, jednu flašu vina, jednu romantičnu večeru pod svećama na plaži i jednu 30-minutnu masažu u paru. Važi do 9 meseci nakon venčanja.