Rixos The Palm 5*

Lokacija: Ovaj moderan i luksuzan resort nalazi se na oko 870m dugoj privatnoj peščanoj plaži, na poznatom ostrvu The Palm Jumeirah. Nekoliko shopping molova je lako dostupno besplatnim šatl servisom. Okolne atrkacije su zgrada Burj Khalifa ili ogoroman Dubai Mall koji se nalazi na oko 30 km udaljenosti. Do aerodroma oko 47 km.
Hotel: Centar popularnog hotela je bazenski kompleks koji se sastoji iz dva bazena i odvojenog dečijeg bazena,(ležaljke, peškiri i suncobrani na bazenu i plaži uključeni). ( restorana i barova. A la Turca restoran nudi internacionalnu kuhinju, dok se u Saltrestoranu služe morski plodovi i riba. U L’Olivo Ristorante služi se italijanska kuhinja. U sklopu hotela dodatno je usluga pranja veša, usuga čuvanja dece, kao i WiFi (sve uz doplatu).
Sobe: 230. Deluxe sobe imaju oko 53m2, kada, odvojen tuš, toalet, fen, bademantil, papuče, klima uređaj, LCDTV, telefon, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef, pegla, daska za peglanje, veliki balkon sa pogledom na okean i ostrrvo Palm. Premium sobe imaju oko 65m2, imaju komforan deo za sedenje. Junior Suite ima oko 70m2, odvojeni dnevni i spavaći deo, veliki garderober, i uključuje uslige kao što su popodnevni čaj i užina i Beaver Bar-u, korišćenje privatnog dela plaže, i besplatan internet.
Ishrana: Bogat švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno večera, a uz pun pansion – ručak.
Sport/Zabava: Fitness centar, joga, pilates, zumba, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, fudbal na plaži, badminton, tenis (reket/loptica uz doplatu), stoni tenis, pikado. Uz doplatu: razni sportovi na vodi, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, i tretmani u Rixos Royal Spa.