Club Koggala Village & Koggala Beach 3*

Južna obala, Koggala

Lokacija: Lociran sa morske strane resorta Koggala na južnoj obali Šri Lanke. Uživa odličnu lokaciju na jednoj od prelepih plaža na prelepom ostrvu. Ovde gosti mogu da uživaju u tropskom odmoru daleko od svakodnevnice, kao i u toplom voama Indisjkog okeana, svežem povetarcu na peščanoj plaži i neumornom suncu.
Opremljenost: Hotel raspolaže sa 105 gostinjskih soba i uživa tropski šarm. U ponudi je restoran, kao i predvorje gde gosti mogu da se opuste u društvu svojih najbližih. Tokom nedelje bend svira muziku, a vikendom nastupa DJ. Divan zalazak sunca je omogućen gostima da posmatraju iz hotela uz hladno piće.Hotel takođe nudi 24h room servis.
Smeštaj: Sobe su prostrane, komforne, atmosfera je ispunjena svetlim bojama i ukrasnim drvenim rešetkama. Sve sobe imaju klimu, minibar, besplatnu flašu vode, TV, radni sto i king size ležaj. Na upit dodatni ležaj je moguć. U nekim sobama je i sef. Sve sobe imaju privatno kupatilo sa toplom i hladnom vodom kao i fenom. Takođe ormar i privatni prostor ili balkon su uobičajeni. Ko želi više privatnosti na odmoru može odsesti u bungalovima koji su malo udaljeni od glavne zgrade i okruženi drvećem.
Ishrana: Hotelski restoran služi ukusnu hranu, a pogled je prava poslastica za čula. Gosti mogu jesti na moru, bazenu…Tokom obroka na bazi švedskog stola gostima je na raspolaganju (na upit) i a la carte jelo.
Sport/Zabava: Srce hotela je bazen. Nalazi se pri plaži i idealan je za osveženje u bilo koje doba dana. Svake subote, predvorje hotela postaje klub gde gosti mogu uživati tokom tropskih večeri. U ovom hotelu nikada nije dosadno, animatorski tim zabavlja goste na razne načine. Gosti takođe mogu ići na ronjenje, tenis, košarku, badminton, aerobik, akvabik i jogu. Dodatno pikado i odbojka, ili možete igrati šah ili vežbati u teretani.