Jumeirah Vittaveli 6*

Süd-Male-Atol, Maldivi

Popust 100% na cenu smeštaja za mladu, samo mladoženja plaća smeštaj!

Položaj: Na ostrvu Bolifushi, veličine oko 750m x 100m. Aerodrom Male udaljen oko 17km, oko 20min vožnje brzim brodom.
Hotel: Resort, koji je otvoren na leto 2011, obećava odmor na najvišem nivou. Nijedna želja neće ostati neispunjena. Prostrane vile su savršena mesta za opuštajući ali i aktivni odmor. Za male i velike gurmane na raspolaganju su 4 ekskluzivna restorana kao npr. „Samara“, sa azijskom kuhinjom, i „Fenesse“ koji je izgrađen na vodi, sa mediteranskim specijalitetima, indijski restoran Swarna, kao i Mu Beach Bar & Grill sa roštiljem i specijalitetima od morskih plodova. U jednom od barova na ostrvu možete uživati u koktelima. Za osveženje su Vam na raspolaganju i 2 bazena (od kojih je jedan samo za odrasle) sa dečijim delom. Ostali sadržaj hotela čine mala radnja i butik, dok vezu sa spoljnim svetom omogućava besplatni WLAN internet.
Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno večera, a uz pun pansion dodatno ručak.
Sobe: 89
Beach Villa with Pool Sunrise: Oko 184m2 (uključujući spoljni deo). Vile su veoma prostrane i očaravaju neobičnim dizajnom i veoma luksuzne opremljenosti. Sve vile imaju poluotvoreno kupatilo sa kadom, tuš, odvojen WC, odvojeni spoljni tuš i spoljnu kadu, fen, gardarober, bademantil, TV, DVD uređaj, Apple® Media centar sa Surround sistemom, telefon, besplatni WLAN internet, klima uređaj, mini bar, Nespresso® aparat, aparat za kafu/čaj i sef. Vile se nalaze u prvom redu do plaže na strani izlaska sunca i nude privatnost.
Beach Villa with Pool Sunset: Kao i Beach Villa, na strani zalaska sunca.
Water Villa with Pool Sunrise: oko 200m2, uključujući spoljašnji deo, na stubovima iznad lagune, sa velikim kupatilom i terasom za sunčanje, direktan pristup moru i zapanjujući pogled na izlazak sunca iznad Indijskog okeana.
Water Villa with Pool Sunset: na strani zalaska sunca.
Ocean Suite with Pool: oko 256m2, uključujući spoljni deo, dvospratna vila sa dnevnim boravkom u prizemlju i spavaćom sobom na spratu. Ocean Suites se nalaze u laguni i distupni su samo čamcem. Lični batler uključen u cenu.
Two Bedroom Beach Suite with Pool: oko 302m2, uključujući spoljni deo, dvospratna sa prostranim dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, terasa na krovu, lični batler.
Zabava: Redovna večernja zabava sa živom muzikom.
Sport & Fitness: Uračunato: Fitnes centar, surfing, katamaran, kajak. Uz doplatu: Motorizovani sportovi na vodi, pecanje na pučini, ronjenje.
Ronjenje
U neposrednoj okolini ostrva nalaze se izuzetna mesta za ronjenje i snorkling, uključujući i dve brodske olupine. Oprema za snorkling je uljučena. Ronilački centar (PADI) nudi kurseve ronjenja i izlete do najlepših mesta za ronjenje u okolini.
Beauty & Wellness
Prelepi „Talise Spa“ raspolaže sa 9 prostorija za tretmane, koje su raspoređene po ostrvu i iznad vode. Uz doplatu: masaže, tretmani, razni kozmetički tretmani.
Deca special
Deca do 11 godina dobijaju besplatno pun pansion i transfer. Ne važi u periodu od 20.12.-10.1.
Honeymoon
Popust 100% na cenu smeštaja za mladu, samo mladoženja plaća smeštaj! Mladenci dobijaju 1 flašu penušavog vina, 1 svadbenu tortu. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Minimalan boravak 4 noćenja.
Idealno za porodice
Top popusti za decu: Deca do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima (doplaćuje se boravišna taksa EUR 7 po noćenju/detetu).
Dečiji klub: Za decu 4-14  godina, otvoren od 9-21h (mala deca sa supervizorima uz doplatu). Igraonica i „Teen Club“ za stariju decu.
Transfer: Molimo da imate u vidu da je transfer obavezujući i zbog toga će biti automatski obračunat od strane sistema.