Hunguest Hotel Forrás 4*

Lokacija: Iz Beograda do Segedina autoputem može se stići za oko dva i po sata. Potpuno obnovljeni i novim uslugama obogaćeni Hunguest Hotel Forrás**** superior Banjski i Wellness Hotel Segedin čeka svoje goste koje se žele odmarati u mediteranskoj okolini na obali reke Tise, samo 10 minuta od centra grada.

Zavetna crkva nalazi se na 1,4 km, a Železnička stanica u Segedinu na 2,5 km.
Hotel je povezan sa kupališnim kompleksom Napfényfürdő Aquapolis Szeged zatvorenim hodnikom. Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi funkcioniše i očekuje svoje goste u toku cele godine. Komplex bazena se prostire na 4400 m2 i u okviru kompleksa postoji mogućnost za:
lečenje (lekovita voda)
relaksaciju (Tihi wellness)
regeneraciju (masaže, saune)
zabavu (tobogani i bazeni)
svaki uzrast će naći odgovarajući vid odmora i uživanja.
Hotel: U klimatizovanom hotelu sa 196 soba, nalaze se prostrane dvokrevetne sobe sa mogučnošću pomoćnih kreveta, povezame, porodične sobe, sobe podesnih za prijem gostiju sa invaliditetom. Takođe u ponudi su: apartmani i luksuzni apartmani, od kojih su neki opremljeni sa đakuzijemi/ili sa kaminom. Za veće događaje gosti mogu koristiti obnovljeni restoran prijemnog kapaciteta 400 osoba, lobi bar, konferencijske dvorane (kapaciteta 450, 150, 100, 80 i 50 osoba), sekcijske dvorane, odnosno u Segedinu jedinstvena bašta hotela podesni su za zaključivanje visokostandardnih programa i baštenskih priredbi. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Restoran za 400 osoba.Lobby bar, centar za kuglanje sa četiri staze sa šankom za piće, bilijarski salom, ogroman projector, Xbox soba, dečija soba za igranje, igralište na dvorištu, zatvoreni parking, garaža. Židro Salon sa frizerskim, kozmetičkim uslugama, solarijumom, zatim usluge manikira i pedikira.
Ishrana: O kulinarskim užicima brine šef kuhinje, dobitnik zlatne medalje svedskog prvenstva 2006. godine u Luksemburgu i srebrne olimpijske medalje. Doručak je od 7-10 sati (vikendom 7-11 sati) švedski sto, a sa ručkom i večerom se mogu gosti poslužiti sa švedskog stola ili da biraju meni.
Sobe: U Hotelu se nalaze 196 soba, od kojih su 162 dvokrevetne sobe (23-23 sobe se mogu povezati u porodične sobe i 5 soba podesnih za prijem gostiju sa invaliditetom), 28 apartmana i 6 luksuznih apartmana. Opremljenost soba: klima, LCD TV, WIFI internet, minibar, sef, fen za kosu Sa dodatnom doplatom se mogu rezervisati i đakuzi ili kamina u apartman. Luksuzni apartmani ispunjavaju i najveće zahteve:
Foraš Corner Suite: 2 sobe, unutrašnji đakuzi, kamina
Foraš Panorama Suite: 2 sobe, đakuzi na terasi
Foraš Sunshine Suite: 2 sobe, đakuzi na terasi, kamina
Foraš Sunset Suite: 2 sobe, unutrašnji đakuzi
Foraš Presidental Suite: 2 sobe, unutrašnji đakuzi, kamina
Sport, Zabava: Za one koji žele isključivanje očekuje centar za kuglanje sa četiri staze sa šankom za piće, bilijarski salon, Xbox soba i dečja soba za igranje. Ljubitelji sporta mogu uživati sportske prenose preko ogromnog projektora u holu. Damama i gospodi željnih ulepšanja u Židro Salonu su na raspolaganju frizerske, kozmetičke usluge, solarijum, zatim usluge manikira i pedikira.
Popusti za decu: do 4 godina gratis noćenje i obrok, od 4-12 godina 50% popusta na noćenje i obrok

Kupalište Napfényfürdő Aquapolis Szeged

O Vašoj bezbrižnoj avanturi se staraju hotelske atrakcije kao što je najduži vodeni tobogan u Evropi koji funkcioniše tokom cele godine (272 m dug tobogan anakonda i 223 m dug tobogan kamikaze koji polazi iz tornja visokog 30 m), pored toga još 7 tobogana koji polaze sa galerijskih sprata i porodičnih velnes-sekcija.
Mališane očekuje plitkovodni porodični bazen i “dečji svet” igraonica na četiri Sprata. U svetu bebe-mame majke mogu hraniti i uspavljivati svoju decu u mirnoj okolini. Leti goste očekujemo sa štrandom sa otvorenim bazenima i toboganima u okruženju sređenog parka.
U ekskluzivnu sekciju Tihi Wellness mogu ući samo osobe starije od 16 godina, obezbeđujući time miran odmor. Usluge: 25 m prelivni bazen, bazen sa atrakcijama, đakuzi, svet saune, masaže, Private Spa. U lečilišnom delu stručni lekari čekaju one koji dolaze u reumatološku, fizioterapeutsku i rehabilitacionsku ordinaciju, gde se mogu iskoristiti balneološki tretmani subvencionisani i od Državnog Zdravstvenog Osiguranja.
Preporučujemo vam odmaranje i lečenje u kulturnoj sredini u hotelskoj dnevnoj bolnici sa dvokrevetnih soba. Lečilišne usluge: individualna terapeutska gimnastika, fizioterapija, podvodna masaža vodenim mlazom, mineralna kupka, kupka u kadi sa lekovitom vodom, pakovanje sa muljem, grupna podvodna bazenska gimnastika, bazen sa lekovitom vodom, kupka za zglobove, lekovite masaže.