Bamboo Beach 3*

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Patong, nekoliko koraka od plaže Kalim i 10 min hoda od glavne plaže i noćnog života na Bangla putu.Hotel je idealno lociran za one koji žele mir i tišinu a opet blizu su dešavanja. Junceylon šoping centar je na 15min vožnje od hotela. Aerodrom puket: Oko 30km od hotela.
Opremljenost: Gosti se mogu opustiti u jednoj od 38 soba. Recepcija je otvorena 24h. Od pogodnosti tu je sef, menjačnica, iznajmljivanja auta, room servis i vešeraj. Wi Fi je dostupan na javnim površinama. Vrt obezbeđuje dodarni prostor za relaksaciju i rekreaciju.Parking je takođe deo hotelskih pogodnosti, šatl servis je takođe dostupan.
Sobe: Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj. Većina soba ima balkon, što je idealno za opuštanje. Za komfor gostiju tu je king size ležaj. Tu su takođe i sef i mini bar, frižider, aparat za čaj i kafu, tu je internet konekcija, telefon, TV, radio i wifi. Kupatilo ima tuš i kadu, fen.
Sport/Zabava: Osveženje u spoljašnjem bazenu, ležaljke i suncobrani su na raspolaganju na terasi za sunčanje, pored teretane i spa centra, tu je takođe i salon lepote.
Ishrana: Doručak na bazi švedskog stola, a set meni za ručak i večeru.