Cuatro Reyes 4*

Lokacija: Ovaj gradski hotel je strateški lociran u Avenida Independencia, minut od Avenida 9 de Julio u oblasti San Telma. Oko dva bloka dalje je metro stanica i mnogo prodavnica. Smešten u podnožju raskrsnice autoputa, hotel obezbeđuje brz i siguran pristup do i od većih gradova u državi. Hotel se nalazi u srcu mesta Puerto Madero, nekoliko minuta dalje od centra.
Opremljenost: Hotel ima 6 suitova, 14 jednokrevetnih i 35 dvokrevetnih soba. Hotel u svom sastavu ima predvorje sa recepcijom koja radi 24h, uključujući i 24h prijava/odjava iz hotela. Liftom se ide na višu spratnost. U ponudi je takođe mogućnost upotrebe sefa i menjačnice. Internet je dostupan na hotelskim javnim površinama. Hotel ima TV sobu. Garaža je uz doplatu, kao i parking. Dostupan je medicinski servis, usluga transfera, room servis, vešeraj, i vešeraj koji radi po principu ubacivanja kovanica.
Sobe: Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, dva spojena ležaja ili king ležaj, postoje i odvojene spavaće sobe, sef, minibar, frižider i mini frižider., internet, telefon, TV, wifi. Kupatilo ima kadu ili tuš, fen.
Sport/Zabava: Na terasi gosti mogu uživati na lepom vremenu.
Ishrana: Opcije za ishranu su sala za ručavanje, sala za doručak, kafe i bar. Gosti mogu uživati u klimatizovanom nepušačkom restoranu. Moguće usluge su: doručak, poluapansion ili pun pansion. Doručak je na bazi švedskog stola, kod polupansiona večera je izbor između a la carte ili meni forme, a u ponudi je i dijetalna kuhinja za one koji drže dijetu.