Hotel Sun Beach Varadero 3*

Lokacija: Nalazi se u srcu Varadera, jednom od najpoznatijih letovališta na Kubi. Jedna od lepših peščanih plaža u mestu Hotetur, nalazi se na nekoliko minuta hoda. Odatle imati predivan pogled na Karipsko more. Aerodrom Varadero je udaljen oko 30 min vožnje.
Opremljenost: Dva Junior Suit-a i 270 soba. Recepcija radi 24h, kao i desk za prijavu/odjavu. U sastavu hotela je lift, usluga korišćenja sefa, menjačnica, kiosk sa novinama, TV sala, i mediciski servis. Internet je dostupan uz doplatu. Vrt i igralište upotpunjuju pogodnosti hotela. Prijava u hotel je između 12 i 14h, a odjava iz hotela je između 14 i 16h.
Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, kuhinjicu i kupatilo. Većina soba ima balkon. U sobama su ili dva ležaja ili king size ležaj, telefon, TV i sef. Kupatilo ima tuš i kadu.
Ishrana: All inclusive.
Sport/Zabava: Spoljni bazen sa dečijim delo su idealni za osveženje, tu je takođe i terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, snek bar. Od sportskih aktivnosti: Boćanje, odbojka na plaži, golf (uz doplatu), a dostupni su i razni sportovi na vodi – surfovanje, pedalina, kanu, plovidba, katamara, kajak, snorkling, akvabik, ronjenje uz doplatu. U unutrašnjem delu hotela moguće aktivnosti su – bilijar, pikado, stoni tenis, teretana…Spa tretmani uz doplatu.