Indigo Beach Zanzibar 3*

Lokacija: U slabo frekventnom turističkom mestu, na jugoistoku ostrva, Ovaj mali porodični hotel nalazi se na delu prelepe Bwejuu plaže. Do aerodroma: oko 60min.
Opremljenost: Porodični butik hotel, šarmiraće vas i pružiti vam toplinu, uživaćete u opuštenoj atmosferi. Kompleks ima recepciju, restoran, bar, bazen sa barom na bazenu i dečiji klub (4-10 godina). Na prelepoj peščanoj plaži opustite se ispod neke od palmi, uživajte u pogledu na more, ležaljke su besplatne. Wifi na recepciji.
Sport: Iznajmljivanje bicikala u hotelu uz doplatu. Mogućnost ronjenja.
Sobe: Garden sobe oko 20m2 nalaze se u glavnoj zgradi, imaju tuš, ventilator i mogućnost najma sefa. Oceanfront One Bedroom Bungalow oko 60m2 sa predvorjem u prizemlju, na plaži. Opremljeni su Swahili nameštajem, ventilatorom i sefom.  Oceanfront Two Bedroom Bungalow oko 75m2, ima dve spavaće sobe.
Ishrana: Doručak, polupansion ili all inclusive. Obroci su ili na bazi švedskog stola ili u formi menija. All Inclusive: Svi obroci, domaće alkoholno i bezalkoholno piće (pivo, domaće vino, voda, kafa, čaj, sok)