Wina Holiday Villa Kuta 3*

Lokacija: Samo 100m od poznate peščane plaže Kuta. Živopisni centar Kuta sa brojnim restoranima i barovima kao i popularna šoping ulica Legian se nalaze na šetačkoj udaljenosti od nekoliko minuta. Hotel je mirna oaza u srcu poznatog resorta. Udaljenost od aerodroma: oko 7km
Opremljenost: Udoban hotel srednje klase nudi harmonično dizajnirano dvorište s bazenom (ležaljke, suncobrani i peškiri za kupanje su ukljčeni u cenu), bar na bazenu. Restoran otvorenog tipa Legena Malasyan Food Garden gde se služi lokalna i internacionalna kuhinja upotpunjuju doživljaj. Od ostalih pogodnosti tu je bar, poslovni centar i mala biblioteka. Besplatan wi fi je dostupan u celom objektu.
Sobe: 184. Sobe su raspoređene u trospratnim zgradama u tradicionalnom Balinežanskom stilu. Deluxe sobe imaju oko 32m2, kupatilo/wc, klima uređaj, sef, telefon, TV, mini bar, aparat za čaj i kafu i balkon ili terasa sa pogledom na vrt ili bazen.
Ishrana: Doručak / Polupansion / Pun pansion. Doručak je kontinentalni. Polupansion uključuje večeru (3-course menu). Pun pansion uključuje ručak i večeru.
Sport: Sala za fitnes. Uz doplatu: Spa centar.