+381 11 3618 166 [email protected]
+381 11 3618 166 [email protected]
Pošaljite upit
upit za aranžman
Saglasnost za obradu podataka
Podčetrtek
Current weather
Cloudiness-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6971

Zašto CD Travel?

 • Najbolje cene
 • Uvek dostupni 24/7
 • Ekskluzivne ture i destinacije
 • Podrška tokom putovanja

Imate pitanje??

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tu za Vas i rado ćemo Vam dati savet i pomoć.

+381 11 3618 166
+381 11 3618 167

[email protected]

Najnoviji postovi

6d5b4831 ff23 4333 979f c3ac66e9d114 egypt giza pyramids camel train ss large
PUTOVANJE EGIPTOM: otkrivanje stare civilizacije
3. oktobar 2023.

Terme Olimia 4*

0

Najpoznatije terme u Sloveniji!

TERME OLIMIA se nalaze u jugoistočnoj Sloveniji u srcu regije Kozjansko u mestu Podčetrtek. Locirane su tik uz samu reku Sutlu pod Olimskom gorom, gde brdovito područje Rudnice prelazi u Panonsku niziju. Samo mesto se smatra najčistijim, ekološki besprekornim predelom Slovenije. Lepote predela, izvori lekovitih voda, kulturno bogatstvo, kvalitetni smeštajni kapaciteti, kao i zanimljivi dodatni sadržaji već godinama privlače turiste željne zdravlja, avanturizma, gastronomskih užitaka i nadasve odmora i uživanja tokom cele godine. Mesto Podčetrtek je udaljeno 471 km od Beograda.

WELLNESS HOTEL SOTELIA 4+* je neobičan hotel, kakvog nećete naći u bližoj i daljoj okolini. Njegova posebnost je uska povezanost sa prirodom. Njegov položaj, razgibana arhitektonska struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine kreiraju osećaj usklađene povezanosti sa prirodom iz okoline. Opušteni ugođaj, gostoprimstvo, tradicionalna i inovativna wellness ponuda su obećanje za preporođeni život u harmoniji sa prirodom. Wellness hotel Sotelia namenjen je onima koji žele poseban odmor i zahtevaju najbolje. Centar Spa Armonia koji se nalazi u okviru hotela nudi sasvim posebne vrsta tretmana.

Kapacitet: 35 dvokrevetnih soba, 4 apartmana, 6 suite-va

Opremljenost soba: kupatilo sa tušem ili kadom, WC, TV Sat, radio, telefon, mini bar, sef, ogrtač, klimatski uređaj, priključak za internet, internet na TV, balkon. Postoje i sobe sa povezanim vratima.
Standard sobe su veličine oko 35 m2 i 40m2. Apartmani: jedna spavaća soba i kupatilo (kada ili tuš), dnevna soba sa dodatnim ležajem, zaseban WC, kvadratura oko 80 m2. Suite-vi: jedna spavaća soba i kupatilo (kada ili tuš), dnevna soba sa dodatnim ležajem i kupatilom, kvadratura oko 55 m2.

Hotelski sadržaj: pansionski restoran Basilicum sa terasom sa 300 mesta i “self service” bifeom, a΄la carte restoran Gratiola, bar Barago, vinoteka Virstain, garaža, prodavnica, frizerski salon, dečiji mini klub, Wellness centar Spa Armonia, povezanost sa podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija, Hotelom Breza i Aparthotelom Rosa (nadkriveni hodnik).

HOTEL BREZA 4* je hotel koji odiše domaćom atmosferom i opuštenošću.

Kapacitet: 167 dvokrevetnih soba, od toga 42 antialergijske sobe, 18 apartmana.

Opremljenost soba i apartmana: sobe su sa balkonom ili bez, tuš, WC, mini bar, satelitska TV, telefon sa direktnom linijom, sef, klima uređaj. Apartmani su opremljeni sa jednom spavaćom sobom i odvojenom dnevnom sobom i svim ostalim sadržajem kao i kod standardnih soba.

Hotelski sadržaj: pansionski restoran sa 240 mesta, aperitiv bar, friyerski salon, proctor za zabavu I druženje, TV studio, prodavnica, teretana, bazen sa termalnom vodom, Centar zdravlja Olimia, povezanost sa podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija, Hotelom Sotelia i Aparthotelom Rosa (nadkriveni hodnik).

WELLNESS CENTAR ORHIDELIA sadrži različite ponude koje možemo podeliti na bazene, saune i odmarališta.
Tematska odmarališta osmišljena su sa mnogo arhitektonske slobode, posebna su i drugačija. Na raspolaganju su: odmaralište sa 12 vodenih kreveta sa posebnim staklenim zidom koji deli prostor na šest delova za uživanje u dvoje; odmaralište u vrtu Nirvana malo je udaljeno od središta događanja, a sa posebnim ležajevima dočara će pravu duševnu nirvana, mirno odmaralište Somnium namenjeno prvenstveno opuštanju između boravaka u sauna, kao čitanju knjiga i časopisa.
Bazeni su drugačiji i zanimljiviji; dno bazena je u boji roze orhideje, pa je već na prvi pogled posebno.
Bazenski kompleks čine dva velika bazena – unutarnji koji sadrži brzu reku, vulkansku špilju, muzički bazen, dva whirlpool-a i ležajeve za masažu. Spoljašnji bazen sadrži whirlpool, ležajeve za masažu, gejzire i vodeni bar.
Saune su podeljene na poseban parni deo sa dva odmarališta i dve saune. Parni deo, pod nazivom Zagrljaj ornamenta osmišljen je u ambijentalnom stilu sa posebnim kupolastim stropovima. Čine ga parna sauna sa različitim programima, velika parna sauna, odmaralište sa whirlpool-om i dodatno odmaralište. Finski deo pod nazivom Drvena bajka čine finska sauna sa različitim programima, bio-sauna i infra-crvena sauna, odmaralište sa futon-krevetima i bazenom za hlađenje. U tom delu preovladavaju prirodni materijali, prvenstveno drvo. Oba dela sa saunama povezuje spoljašnja nudistička terasa sa spoljašnjim bazenom.

WELLNESS CENTAR TERMALIA poseduje nove tobogane u bazenima. Posebnost novog, zatvorenog tobogana nije samo njegovom korišćenju i u zimskom i letnom period, već i specifični šareni, svetlosni efekti koji su jednako uzbudljivi I zanimljivi i za starije i za mlađe posetioce. U doba kada brz život umara i prazni, Wellness centar Termalija nudi potpuni predah.
Potpuno opuštanje, telesna aktivnost, savladavanje stresa, zdrava okolina i ugodno druženje, želje su koje ostvarujemo u savremenom Wellness centru Termalija. Wellness center Termalija nudi mogućnost odabira i provođenja aktivnosti koje potstiču dobro raspoloženje, zdravlje i zadovoljstvo.
U sezoni 2007/2008. Wellnes centar Termalija postao je NAJBOLJI TERMALNI WELLNESS u Sloveniji. Prema izboru gostiju Wellness centar Termalija pobedio je u akciji „Naj Wellness“ u kategoriji termalnih wellnessa.
Sadržaj: 6.000 m² – bazeni, 1.550 m²-svet sauna, tematski kompleksi-bazeni, saune, masaže, Spa & beauty centar, fitness centar opremljen, 9 sauna, solarijum

VODENI TERMALNI PARK AQUALUNA očarava svojim bazenom sa talasima, uzbudljivim vodenim toboganima, stazama za brzo spuštanje i divljim zavojima. Park Aqualuna je posebno atraktivan za porodice sa decom svih uzrasta.
Bazeni za odrasle i decu u Termalnom parku Aqualuna u kojima je temperatura vode od 24 °C do 32 °C. Bazen za opuštanje: stolice za masažu, masažni mlazovi, gejziri, vodeni slap, bazen sa najvećim talasima u Sloveniji, bazen za spuštanje sa devet tobogana, vodena džungla sa talasastom zmijom, krokodilom, ostrvom majmuna, kolibom sa toboganima, palmom sa kokosima koji prskaju, lokvica sa tobogančićem-slonomi kornjačama.

Galerija
Cenovnik

Mapa

NAPOMENA

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2023., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • administrativnom zabranom preduzeća sa kojima CD Travel d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture.

CD Travel d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

OPŠTE NAPOMENE:

Posebna napomena za Covid 19: u slučajevima kada vlasnik objekta / smeštaja praktikuje čišćenje i održavanje soba prema protokolima grčke vlade, vlasnik ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju.

 • Realizacija svih programa putovanja agencije CD Travel zavisi od epidemioloških mera koje donose nadležni organi države Srbije, kao i država tranzita ili krajnje destinacije. Od momenta objavljivanja programa putovanja do momenta realizacije putovanja, moguće su izmene uslova za realizaciju putovanja, ukidanje pojedinih mera ili uvođenje novih. Za realizaciju putovanja, merodavni su uslovi putovanja važeći na dan početka putovanja. Uvođenje novih epidemioloških mera koje ne isključuju realizaciju putovanja na ugovoreni način, ne može biti osnov za otkaz ugovorenog putovanja od strane putnika. Putnici su u obavezi da prihvate i poštuju sve državne mere važeće na dan početka putovanja, u cilju realizacije ugovorenog putovanja.
 • Potrebno je da svaki putnik pre polaska na putovanje proveri status države u koju putuje i da pribavi svu neophodnu dokumentaciju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da putnik ne poštuje važeće mere ili nema svu neophodnu dokumentaciju za putovanje.
 • U trenutku objave ovog programa, važe Covid-19 uslovi za putovanja u Grčku objavljeni na sajtu Ministarstva spoljnih poslova R. Srbije, gde se o budućim promenama uslova putovanja u Grčku putnici sami obavezuju da se informišu neposredno pre početka putovanja prateći link: www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje
 • Covid-19 uslovi za ulazak u Republiku Srbiju se nalaze na sajtu Ministarstva spoljnih poslova: www.mfa.gov.rs/gradjani/ulazak-u-srbiju/covid-19-uslovi-za-ulazak
 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe/apartmani se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00h.
 • Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka boravka do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica avio leta) gost uđe u hotel.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajeno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacija aranžmana za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit. Doplata nije moguća u svim studijima i apartmanima (informacije su dostupne u agenciji).
 • Rezervacija hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Organizator ima dnevno obaveštenje od strane hotela ili ino partnera o stanju popunjenosti i slobodnim kapacitetima, ali Organizator ima obavezu da dobije konačna potvrdu, koja se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Posteljina i kuhinjski inventar su sastavni deo  studija ili apartmana, dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici, osim ako nije drugačije naglašeno. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Smeštaj je standardizovan od strane turističke asocijacije regije ili države u kojoj se nalazi.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i odobrena od Nacionalne turističke asocijacije i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u smeštajnom objektu.
 • Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajnog objekta.
 • U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se nalazi smeštajni objekat, autobus će ostaviti putnike na mestu koje je najbliže smeštajnom objektu.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za mogućnost i način korišćenja pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, pegla, električni bokal, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.).
 • Smeštajni objekti sa apartmanima i studijima, kao i hoteli nižih kategorija koriste sistem solarnih panela i bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije na internet prezentaciji unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba su informativnog karaktera i ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Opisi plaža su generalni, te na istoj može biti različitih struktura tla, od sitnog peska do šljunka. Takođe se u opisima može razlikovati stanje na obali i plaži (pesak van vode, šljunak u vodi i slično).
 • Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i pravilima i o njima brinu nadležni inspekcijski organi.
 • Usluga Wi-Fi internet konekcija nije uključena u cenu aranžmana. Dostupnost signala zavisi od kvaliteta koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekat odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Moguće je da je wi-fi obezbeđen samo u pojedinim (javnim) delovima smeštajnog objekta oko recepcije ili bazena, bara i slično. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene na monetarnom tržištu (kurs valuta), ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili da ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Maloletna lica ukoliko sama putuju, moraju imati saglasnost roditelja ili staratelja da mogu samostalno da putuju.
 • Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
 • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Putnici su obavezi da prilikom prijave za putovanje prijave svoja puna imena, prezimena i datume rođenja, kako su upisana u pasošu. Pogrešno prijavljen podatak (devojačko prezime, nadimak i sl.) biće unet u avionsku kartu, vaučer za smeštaj i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku tokom putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi kao i u smeštajnim objektima.
 • Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti tačan datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
 • Putnik je obavezan da poseduje Međunarodno putno osiguranje koje se može pribaviti u prodajnoj službi Organizatora.
 • Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona i e-mail adresu.
 • Organizator putovanja dan/dva dana pred put pozivom ili e-mailom šalje obaveštenje o polasku, ukoliko putnik ne dobije obaveštenje, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o vremenu i mestu polaska.
 • Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Polasci autobusa kod letnjih aranžmana uvek su dan ranije u odnosu na datume smena koje su naznačene u cenovniku. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu).
 • Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
 • Organizator ima pravo da akcijama First i Last minute ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije formirane i koje se razlikuju od cena u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni u odnosu na Last minute cene. Putnici koji su rezervisali putovanje po uslovima i cenama First minute u slučaju otkaza kompletnog aranžmana primenjuje se propisana stopa otkaza bez obzira da li je gost našao zamenu. Postoji mogućnost da hotel ne prihvati zamenu. U slučaju mogućnosti zamene, putnici koji menjaju putnike koji su odustali, zadužićese novom cenom po važećem cenovniku na dan promene rezervacije.
 • Putnici će najvažnije informacije o mestu boravka/regiji/ostrvu dobiti na prvom info-sastanku, po rasporedu dobijenom po dolasku od strane predstavnika Organizatora.
 • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima nisu dozvoljene.
 • Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima i da koriste mogućnosti smeštajnih objekata za čuvanje istih.
 • Organizator preporučuje da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi / konzulatu zemlje u koju putuju.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika (autobuski prevoz), 100 putnika (avio čarter prevoz).
 • Putnici su u obavezi da pažljivo pročitaju program i sadržaj aražnmana pre potpisivanja Ugovora o putovanju, a potpisnik Ugovora je u obavezi da sa programom i sadržajem aranžmana i Opštim uslovima putovanja upozna ostale učesnike u zajedničkom putovanju.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji i predstavljen na agencijskoj web prezentaciji.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Organizator: CD Travel d.o.o., 11000 Beograd (Savski Venac), Kralja Milutina 57,
Matični br. 17538667, PIB: 103264318
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije CD Travel

5 klijenata trenutno posmatra ovaj aranžman!