Sani Beach Hotel 5*, Sani

Položaj: U mirnom i prelepom delu Sanija, sa svojim mnogobrojnim peščanim plažama, na malo uzvišenom položaju, sa pogledom na more i na kopno Sitonije. Restorani, barovi i prodavnice se nalaze u marini Sanija, na oko 200m ili u mestu Nea Fokea na oko 8km udaljenosti. Unutar kompleksa postoji šatl servis.
Sadržaj: Komforan kompleks koga ističe predusretljiva i ljubazna usluga. Sani Resort je kompleks zatvorenog tipa sa mondenskom marinom, koja uveče prosto mami za šetnju po promenadi. Mnogobrojni sportski i animacijski sadržaji su na raspolaganju. Ovo je idealno mesto za goste koji umeju da cene komforan smeštaj u kombinaciji sa lepim mogućnostima za kupanje i ponudu zabave koja se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od kompleksa. Restoran sa izvrsnom kuhinjom, 2 a la carte restorana, bar, elegantna recepcija, nameštena spoljna terasa, soba za čitanje, internet terminal (uz doplatu), WLAN, frizer, mini prodavnica, lift, parking.
Sobe: Opremljene sa puno ukusa, oko 18m2, poseduju tuš/wc, fen, bade mantil, telefon, SAT TV, frižider, sef, klimu, balkon ili terasu.
Sport/Zabava: U negovanom kompleksu se nalazi bazen u obliku lagune sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima, peškiri za plažu i bazen, parno kupatilo, sauna, teretana, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, fudbal, košarka itd.
Deca: Minklub za decu 04-12 godina, klub za mlade, dečiji bazen, bebisiter za decu od 04 meseca do 03 godine.