Hotel Cavo Tagoo 5*, grad Mikonos

Položaj: na rubu Mikonos grada, na blagoj padini, malom obalskom ulicom odvojen od mora. Lepa uvala za kupanje na oko 3 km. Mnogobrojne mogućnosti za kupovinu, kao i poznati noćni provod Mikonosa u mnogobrojnim barovima i tavernama na samo oko 600m, stanica linijskog autobusa na oko 300m.
Hotel: prelep i moderan, više puta nagrađivan za svoju arhitekturu, koja je uklopila moderno i tradicionalno koristeći materijale iz prirode. Hotel se sastoji od glavne zgrade i više sporednih objekata od 1 do 4 sprata. Svojom kockastom arhitekturom i „nevino“ belom bojom fasada koja se nastavlja i u unutrašnjosti hotela Cavo Taggo je odlično doprineo celokupnoj slici ostrva. Idealno mesto za zahtevnog gosta kojem je stalo da odmor provede u neobičnoj atmosferi punoj stila. Prostorija za doručak sa spoljnom terasom (švedski sto), A-la-carte restoran, bar, elegantni foaje sa puno dizajniranih elemenata i kutkom za sedenje, internet terminal (uz doplatu), butik, lift, parking.
Sobe: 80. Moderne i sa stilom, oko 30 m2,sa dosta dizajniranih elemenata i detalja, različite u veličini i opremljenosti. Kada/wc, whirlpool, odvojen tuš, fen, bade mantil, papuče, stereo uređaj, telefon, TV, DVD plejer, WiFi LAN (uz doplatu), mini bar, sef, klima/grejanje (u zavisnosti od sezone), balkon, pogled more. (DA7/DAM).
DAA: dodatno sa privatnim bazenom.
DAB: Deluxe, ista opremljenost kao DAM, u gornjem delu objekta.
KAM: Juniorsuite, ista opremljenost kao DAB, prostranije oko 40m2, sa kutkom za sedenje i đakuzijem na otvorenom.
WAA: Suite, oko 50m2, sa privatnim đakuzijem.
WAB: Suite, sa privatnim bazenom
WAC: Honeymoonsuite, ista opremljenost kao KAB, kingsize krevet i pokrivenim privatnim bazenom
WAM: 2 sobni Suite, ista opremljenost kao KAM, prostranije, oko 60m2, sa velikim privatnim bazenom.
Ishrana: doručak, švedski sto.
Sport i zabava: na prijatnom spoljnom delu bazen sa terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, peškiri za bazen, parno kupatilo, sauna besplatno. Bar kod bazena i snek bar. Uz doplatu: mali spa sa raznim tretmanima, zatvoren bazen (greje se u pred i post sezoni).
More Inclusive:
Za honeymooner 1x večera uz sveće
Dolazak/odlazak: svakodnevno.
Minimalan boravak: 1 noć, 7 noći u DA7.
Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni.