Hotel Porto Mykonos 4+*, grad Mikonos

Položaj: na blagom uzvišenju, sa pogledom na staru gradsku luku. Do živopisnog centara sa mnogobrojnim barovima, restoranima i prodavnicama se stiže posle 10 minuta hoda. Stanica linijskog autobusa je kod hotela.
Hotel: sagradjen jako dopadljivo i u tipičnom Kikladskom stilu, gde se minimalistički dizajn i tipični ostrvski elementi sjedinjavaju. Idealno mesto za zahtevne goste koji žele da provedu odmor u prijatnom hotelu koji se nalazi u neposrednoj blizini grada i plaža. Restoran sa terasom ( PP=švedski sto za doručak, za večeru set od 3 jela na meniju), bar, lobi sa kutkom za sedenje, internet terminal (uz doplatu), WiFi LAN, parking.
Sobe: 59. Svelte i moderno uredjene, sa tuš/WC, bade mantil, papuče, fen, telefon, sat-TV, CD/DVD plejer, sef, mini bar, klima/grejanje (u zavisnosti od sezone), balkon ili terasa, pogled na more (DUM/EUM)
DUB: grčka soba, ista opremljenost kao DUM, prostranija, pogled na more.
DUC: superior, prostranija, na višim spratovima.
Ishrana: doručak švedski sto, uz polupansion dodatno večera u formi menija.
Sport i zabava: bazen sa integrisanim đakuzijem, terasa za sunčanje, ležaljke, peškiri za bazen, sauna, teretana i bar kod bazena. Uz doplatu: ležaljke i suncobrani na plaži.
Dolazak/odlazak: svakodnevno.
Minimalni boravak: 1 noć.
Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni.