Myconian Ambasador Hotel & Thalasso Spa Center 5*, Plati Gialos

Položaj: sagrađen na mirnom obronku sa jedinstvenim pogledom na Plati Gialos. Samo 200 m do negovane peščane plaže sa restoranima i barovima. Na oko 3 km nalazi se grad Mikonos sa još restorana, barova i mogućnostima za kupovinu i zabavu. Stanica linijskog autobusa je na oko 200 m.
Hotel: kompletno renoviran 2014/2015. Elegantan i dobro vodjen kompleks, koji pripada poznatim grupacijam “Myconian Collection” i “Relais & Chateau”, sačinjen je od glavnog i nekolicine sporednih objekata koji su razdvojeni uredjenim baštama. Luksuzni hotel, sa velikim brojem stalnih gostiju, je idealno mesto za zahtevne goste koji žele da svoje opuštajuće dane odmora provedu u prijatnoj atmosferi. Restoran sa odličnom kuhinjom i terasom sa pogledom na more (PP=bogat švedski sto za doručak, za večeru set od 5 jela na meniju A-la-cart po izboru (uz doplatu jastog i riba na merenje)), A-la-cart restoran, bar, elegantni lobi sa kutkom za sedenje, TV kutak, internet terminal (uz doplatu), mini market, frizer, liftovi, parking.
Sobe: 69. Moderno i luksuzno opremljene, oko 28 m2, kada/WC, fen, bade mantil, telefon, sat-TV, DVD plejer, mini bar, mini stereo uređaj, sef, klima/grejanje (u zavisnosti od sezone), balkon ili terasa, pogled na more
DU7/DUM/EUM: Sea Breeze sa delimičnim pogledom na more.
DUY: soba s popustom, ista opremljenost kao DAM, ipak manja raspoloživost.
DUD: Tru Blu, iste opremljenosti kao DUM, direktan pogled na more.
DUA: White Bliss, prostranija, oko 35m2, dodatni kutak za sedenje.
DUB: true Blu, oko 28 m2, dodatni privatni đakuzi na terasi
DUC: ista opremljenost kao DAA, s prolazom do zajedničkog bazena.
KUA: Thalassa Suite, ista opremljenost kao DUM, oko 45m2, dodatno dnevni boravak i privatni bazen.
KUB: Thalassa Suite , iste opremljenosti kao KUA, bez bazena, sa privatnim đakuzijem na terasi.
Ishrana: bogat švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno večera u formi menija (jastog i riba uz doplatu)
Sport i zabava: bazen sa morskom vodom i terasom za sunčanje, ležaljke i suncobrani, peškiri za bazen, otvoreni teren za tenis, mini golf , prostorija za fitnes i bar na bazenu. Uz doplatu: ležaljke i suncobrani na plaži i sportovi na vodi, u velikom Spa centru različite masaže i kozmetički tretmani, parno kupatilo, sauna. Program za goste: povremeno muzika uživo tokom večeri.
Deca: Bejbisiter na upit (uz doplatu).
More inclusive: od 7 noći po osobi/boravku dnevno 45 minutni Thalasso tretman (izmedju 14 i 16 sati, sa predrezevacijom).
Dolazak/odlazak: svakodnevno.
Minimalni boravak: 1 noć, 7 noći u DU7.
Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni.