Myconian K Hotels & Thalasso Spa Center 3+*, grad Mikonos

Položaj: miran, malo uzvišen, sa lepim pogledom na more i na krovove grada Mikonos. Do uređene peščane plaže su oko 600 m. Restorani, mogućnost za kupovinu i noćni život u raznovrsnim barovima u centru grada na oko 800 m. Stanica linijskog autobusa na oko 150 m.
Hotel: Član poznate „Myconian Collection“ grupe. Atraktivan i prostran kompleks prijatnog i modernog ambijenta, sastoji se od hotelskog kompleksa Kohili, Koral, Kalypso & Kyma. Namenjen svim gostima koji cene miran odmor, ali koji ne žele da se odreknu živahnog noćnog života. Kalypso & Kyma restoran sa dobrom kuhinjom i spoljnom terasom (PP= bogati švedski sto za doručak, uveče izbor iz menia), bar, sala za doček sa kutkom za sedenje, TV kutak, internet terminal (uz doplatu), parking.
Sobe: 157. Komforne i prijatno uređene, oko 24 m2, sa tušem, wc, fen, telefon, TV, frižider, sef, klima, balkon ili terasa, delimičan pogled more (DU/DU7). EH jednokrevetne sobe bez balkona ili terase, pogled na vrt. KJM: Aegean Juniorsuite, oko 40m2, sa đakuzijem na terasi, pogled more.
Ishrana: bogat švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno večera u formi menija.
Sport i zabava: 2 bazena sa morskom vodom, đakuzi, terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, teretana. Bar na bazenu i snek bar. Uz doplatu: ležaljke, suncobrani i sportovi na vodi na plaži, u spa centru raznovrsne masaže i tretmani, teniski teren, iznajmljivanje bicikla. Program za goste npr. povremeno live muzika uveče.
Deca: babysitter na upit (uz doplatu).
More Inclusive
Od 7 noćenja, svakodnevno 45-minutni Thalasso-tretman (između 14-16 sati, potrebna rezervacija) po osobi po boravku.
Dolazak/odlazak: svakodnevno.
Minimalan boravak: 1 noć, 7 noći u DU7.
Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni.