Royal Myconian & Thalasso Spa Center 5*, Elia

Položaj: miran, u kaskadama na malom brdu, iznad sopstvene peščane plaže (dostupna delimično preko stepenica). Na oko 12 km nalazi se grad Mikonos sa restoranima, barovima i mogućnostima za kupovinu i provod . Više puta dnevno hotelski prevoz, stanica linijskog busa na oko 300m.
Hotel: luksuzan, pripada poznatom hotelskom lancu “Myconian Collection” i član je “Leading Hotels of the World”. Komforan kompleks, sačinjen od glavne zgrade i nekoliko sporednih objekata, poziva na nezaboravne i romantične trenutke. Restoran sa odličnom kuhinjom i spoljnom terasom sa pogledom na more (PP=bogat švedski sto za doručak, za večeru set od 5 jela na meniju A-la-cart po izboru (uz doplatu jastog i riba na merenje)), A-la-cart restoran, bar, elegantni lobi sa kutkom za sedenje, TV kutak, internet terminal (uz doplatu), frizer, liftovi, parking.
Sobe: 112. Moderno i kompforno uredjene, oko 28 m2, kada/WC, fen, bade mantil, telefon, sat-TV, DVD plejer, Wireless LAN (doplata), mini bar, sef, klima/grejanje (u zavisnosti od sezone), balkon ili terasa, pogled na more (DA7/DAM/EAM)
DAY: ista opremljenost kao DAM, ipak manja raspoloživost.
DAA: superior, prostranija, oko 35m2, dodatni kutak za sedenje, sa pogledom na more
DAD: opremljena kao DAA, kompletno renovirana, sa balkonom ili terasom
DAC: opremljena kao DAM, kompletno renovirana
DAB: superior,oko 28 m2, dodatna muzička linija, dodatni privatni đakuzi na balkonu
DAE: opremljena kao DAB, kompletno renovirana, sa balkonom ili terasom
Ishrana: bogat švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno večera u formi menija (jastog i riba uz doplatu)
Sport i zabava: 2 bazena sa morskom vodom, svaki sa terasom za sunčanje i predivnim pogledom na more, ležaljke i suncobrani na bazenu i hotelskoj plaži, peškiri za plažu i bazen, stoni tenis, teretana i bar na bazenu. Uz doplatu: vodeni sportovi na plaži, u velikom Spa centru zatvoreni bazen sa morskom vodom, različite masaže i kozmetički tretmani, parno kupatilo, sauna. Program za goste npr. povremeno muzika uživo tokom večeri.
Deca: Dečiji bazen, bejbisiter na upit (uz doplatu).
More inclusive:
od 7 noći po osobi/boravku dnevno 45 minutni Thalasso tretman (izmedju 14 i 16 sati, sa rezervacijom)
pri dolasku sveže voće i flaša vina po sobi.
Dobro je znati: Gosti hotela Myconian Royal Thalasso Resort mogu i da koriste sadržaje sestrinskog hotela Myconian Imperial Thalasso Resort.
Dolazak/odlazak: svakodnevno.
Minimalni boravak: 1 noć, 7 noći u DA7.
Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni.