Elysium 5+*, Paphos

Položaj: direktno na moru i na lepom delu plaže sa stenama na obodu, direktno pored poznatih kraljevskih grobnica, ca. 4 km do luke i centra. 4 golf terena udaljeni su na max. 25 min vožnje.
Hotel: Jedinstveni, luksuzni resort nudi najveći komfor, njegova kraljevska arhitektura odlikuje se kombinacijom srednjovekovnih, grčkih, rimskih i venecijanskih stilskih pravaca. Sa brojnim arkadama, mozaicima i vodopadima ovaj hotel odiše posebnim karakterom i istorijskim šarmom. U sastav ovog izvanrednog hotela ulaze i prilaz hotelu sa mostićima kao i stara ulazna kapija, različiti restorani sa odličnim kuhinjama i 3 bara: „Lemonia Piazza“ sa terasom(sezonski) sa celodnevnom ponudom internacionalnih jela. „Epicurean“ (sezonski) sa tematskim večerima i takođe internacionalnom kuhinjom, „Bacco“ – italijanski restoran i „Mediterraneo“, otvoreni restoran (sezonski) sa pogledom na more i nacionalnom i internacionalnom kuhinjom. (PP=bogati švedski sto za doručak i večeru, ponekad meni sa izborom jela, izbor jela popodne i uveče, u „Lemonia Piazza“ ili „Messina“). Suši restoran „O’ Shin”, braserija “Messina”, “Astria” bar, kafe “Occidental”, lep lobi, WirelessLAN(doplata), butik, kiosk, frizer, sala za konferencije, kapela, liftovi, parking, garaža.
Sobe: 250. Veoma prijatne i komforne, prostrane, ca. 25m2, kada, WC, fen, bademantil, papuče, radio, telefon, LCD-Sat.-TV, Pay TV, WirelessLAN (doplata), aparat za kafu i čaj, sef, klima/grejanje (prema sezoni), namešten balkon.
• DAA/EAA: pogled na okolinu
• DAB/EAB: bočni pogled na more
• DAC: pogled na more
• FA: porodična soba, ista opremljenost kao DAA, prostranija, dodatna jedinica za spavanje.
• FAA/FAB/FAC: porodični smeštaj sa dve dvokrevetne sobe, spojene vratima, pogled na okolinu (FAA), bočni pogled na more (FAB) ili s pogledom na more (FAC)
• KAA: prostrani Juniorsuite „Cyprian Maisonette“ (ca. 48m2), galerija sa velikim krevetom za dvoje, odvojen tuš i prostran orman za odeću, ugao za sedenje, vrt.
• KAD: isti smeštaj kao i KAA, sa terasom i pogledom na vrt.
Ishrana: bogati švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno večera.
Sport i zabava: veliki bazen u formi laguna (ca. 2.250m2) i bazen u produžetku (10x 20 m, sa grejanjem), ležaljke, suncobrani, pogodnosti, peškiri za kupanje na bazenu i na plaži, prostor i terasa za sunčanje, zatvoreni bazen (ca.110m2), đakuzi , sauna, fitnes centar, aerobik soba, stoni tenis, tenis (osvetljenje uz doplatu),spint za golfere, soba za opuštanje uključeno u cenu. Bar kraj bazena „Mare Nostrum“ (u zavisnosti od sezone). Doplata za : Spa deo „The Opium Health Spa“ (ca.1.000m2) sa finskom saunom,masaže, tretmani, aroma terapije, hidroterapije, škola ronjenja.
More inclusive:
•ND = PP: za rezervacije napravljene do 30.4.
• pri dolasku po sobi korpa voća, flaša vina i flaša vode.
Dobro je znati:
20% popusta za korišćenje spa tretmana
Naša lična preporuka za goste koji traže mir i revitalizaciju, visok komfor i odličnu uslugu u mirnom okruženju.
Honeymoon:
Za medeni mesec dobijate prema raspoloživosti pri dolasku u hotel flašu šampanjca i upgrade za sledeću najvišu kategoriju sobe.
Porodični smeštaj: Top-jednokrevetna sa detetom, Dečiji bazen, Meniji, Miniklub „Angle Kids Club“ od 4 do 12 godina (svakodnevno od 10-18 časova), Igralište, Soba za igranje, Vodeni tobogan
Dolazak/Odlazak: svakog dana.
Minimalan boravak: 1 noćenje