Kempinski Hotel Adriatic 5+*, Umag

Položaj: oko 500m do mora, u blagom hladu, divan panoramski pogled preko mora i zaliva Portorož / Slovenija, a vide se i italijanski Alpi. Oko 500m do hotelske plaže od šljunka. Do centra Umaga oko 11km. Idealno za putnike koji traže odmor.
Hotel: na velikom prostoru sa privatnim vilama. Luksuzan hotel sa izrazitim šarmom i pravim glamurom. Jedini u svojoj kategoriji u Istri, sjajan ambijent i idealno za zahtevne goste. Prvoklasan servis. Restoran sa terasom, restoran „Kanova“ sa istarskim specijalitetima, A la Carte restoran, bar sa mestima za odmaranje, lobi-lounge dnevni bar, Wireless LAN, radnje, lift, podzemna garaža (doplata).
Ishrana: doručak švedski sto, kod polupansiona dodatno uveče set meni od 3 jela.
Sobe: 186. Komforne i elegantne, oko 41m2, kada ili tuš/WC, fen, bademantil, radio, telefon, Sat.TV, Pay TV, Wireless LAN, minibar, sef za iznajmljivanje, klima (oko 15.6. do 15.9.), balkon (DJ).
DJA/EJA: sužen, bočni pogled na more.
DJM: luksuzno opremljeni, frontalni pogled na more.
KJA: Juniorsuite, oko0 52m2, sa mestima za sedenje i pogledom na golf teren.
KJM: Juniorsuite, oko 52m2 sa mestima za sedenje i pogled na more.
Sport i zabava: bazen (oko 24 x 14m), terasa za sunčanje sa ležaljkama, zatvoreni bazen (oko 15 x 10m), ležaljke i suncobrani na plaži, sala za fitnes,, parno kupatilo, sauna, lakonijum tepidarijum, kaldarijum, hamam. Uz doplatu: 4 teniska terena, golf teren sa 18 rupa, jedrenje, surfovanje, skijanje na vodi, ronjenje u Umagu (oko 15.6. – 15.9.), iznajmljivanje brodića, oko 3000m2 velki Wellness centar gde se nalazi solarijum, masaže, salon za lepotu sa različitim tretmanima.
Deca: Servis briga o deci za decu od 4 do 12 godina (oko 1.5. do 31.10., 5 x nedeljno) uključeno u cenu. Bazen za decu, igralište, meniji. Bebisiter na upit (doplata).
More inclusive:
Oko 15.6. do 15.9. na plaži ležaljke i suncobrani.
Dolazak/Odlazak: svakodnevno
Minimalan boravak: 1 noć.
Kućni ljubimci: mali psi su dozvoljeni, oko EUR 50 po danu (TIER).
Podzemna garaža: oko EUR 19 po danu.
Boravišna taksa: oko EUR 1 po osobi/danu, plaćanje na licu mesta.