One&Only Le Saint Géran 6*

Belle Mare, Južna obala

Popust 100% na cenu smeštaja za mladu, samo mladoženja plaća smeštaj!

Položaj: Na jedinstvenom položaju na poluostrvu Belle Mare. Port Luis udaljen oko 43 km, aerodrom oko 55 km.
Hotel: Elegentni resort, spada u „Leading Hotels of the World“ nalazi se usred lepe bašte okružen plažama. Hotel ima lobi, 3 restorana, jedan se nalazi direktno na bazenu sa pogledom na more „La Terrasse“ , i nudi internacionalne i kreolske specijalitete, u laguni se nalazi i restoran idealan za romantične večere, indijska kuhinja „Indian Pavilion“. U glavnoj zgradi nalazi se gril restoran „Prime“, koji je otvoren samo za večeru (ponedeljkom zatvoren) i nudi veliki izbor vina i koktela. Na plaži se služe užine. Resort ima 4 bara, bazen, bazen za decu, frizer, biblioteka, butik, besplatni priključak za internet.
Ishrana: Bogati švedski sto za doručak u restoranu “La Terrasse”. Kod rezervisanog polupansiona dodatno švedski sto za večeru. Meni u A-la-carte restoranima “Indian Pavilion” i “Prime” uz doplatu.
Sobe: 162 Suite, 1 vila
Junior Suite: Oko 65-70 m2. Sa stilom uređeni, imaju deo za sedenje, kupatilo, odvojeni tuš/taoalet, fen, bade mantil, garderober, TV LCD, DVD uređaj, telefon, iPod station, besplatni pristup internetu, klima, ventilator na plafonu, minibar, espresso aparat, sef, balkon ili terasa, 24 časa batler servis, pogled na lagunu.
Junior Suite Beachfront: iste opremljenosti i kvadrature, na nekoliko koraka od plaže, pogled na more.
Ocean Suite: Oko 119 m2, kao Junior Suite, dodatno sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, 2 TV-a, gostinjski WC, pogled na more.
Family Ocean Suite: oko 189m2, dve spavaće sobe, kombinovani dnevni boravak sa trpezarijom, dva kupatila, u prizemlju.
Zabava: Večernja zabava.
Sport & Fitness: Fitnes centar, joga, 5 teniskih terena, surfovanje, skijanje na vodi, sailing, snorkling, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, teren za mini fudbal, iznajmljivanje bicikla, golf teren sa 9 rupa. Uz doplatu: kitesurfing, parasailing, dubinsko pecanje, škola ronjenja, banana čamac, jahanje konja.
Deca: Dečiji klub “KidsOnly” za decu od 3-11 godina. Bejbisiter za decu ispod 3 godine na upit i uz doplatu. Specijalan program za tinejdžere od 12-17 godina.
Beauty & Wellness
Ekskluzivan i lep spa „One&Only Spa” sa sopstvenim bazenom sa pogledom na more.
Honeymoon Special
Popust 100% na cenu smeštaja za mladu, samo mladoženja plaća smeštaj! U hotelu dobijaju jednu flašu šampanjca, torbu za plažu, jedan šešir, svakodnevno voće, praline, kao i romantičnu kupku i jednu večeru (pića nisu uključena). Minimum 5 vezanih noćenja. Važi do 9 meseci nakon venčanja. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima.