+381 11 3618 166 [email protected]
+381 11 3618 166 [email protected]

O nama

ko smo mi?

CD Travel je turistička agencija osnovana 2004. godine sa ciljem da promoviše individualna putovanja iz ponude vodećih svetskih organizatora putovanja. Samim tim, naša ponuda se sastoji od najboljih proizvoda iz turističke ponude turoperatota kao što su Dertour, Meier’s Weltreisen, ADAC, Jahn Reisen, ITS, FTI, Tui, Neckermann, Mondial, Utrip i podrazumeva hotelski smeštaj, avio karte, transfere na destinacijama, vozne karte, kružne ture, rent a car, krstarenja, jedrenje, wellness pakete, aktivni turizam, medeni mesec, posetu zabavnim parkovima širom sveta, golf pakete, ulaznice za koncerte i sportske događaje, najinventivnije izlete, organizaciju venčanja na egzotičnim destinacijama, itd.

Kombinacija kvalitetnih proizvoda i individualnog pristupa svakom klijentu garancija je Vašeg zadovoljstva. Uz našu pomoć možete tokom cele godine osmisliti i realizovati bilo koje putovanje koje odgovara Vašim potrebama i željama.

Direktan pristup rezervacionim sistemima vodećih svetskih turoperatora omogućava nam da za Vas osmislimo optimalnu kombinaciju usluga po najnižim cenama.

Svetski organizatori putovanja garantuju kvalitet svih svojih usluga i njihove garancije odnose se na sve klijente, bez obzira iz koje države se vrše rezervacije. Mi preuzimamo odgovornost za izbor organizatora putovanja čiju Vam ponudu predlažemo i garantujemo da će se naši partneri pridržavati svojih Opštih uslova putovanja.

Pored toga, neprestano pratimo nove trendove u turističkoj industriji i postavljamo visoke standarde usluge.

Naša misija je da za Vas realizujemo nezaboravna putovanja!

Postoji mnogo razloga zašto biste mogli biti najbolja turistička agencija, a evo 10 ključnih razloga koji to mogu potvrditi:

  • Izvanredno iskustvo: Naša agencija ima višegodišnje iskustvo u organizaciji putovanja i sticanju povjerenja klijenata.

  • Personalizovani pristup: Prilagođavamo putovanja prema individualnim željama i potrebama svakog klijenta.

  • Stručnost i znanje: Naš tim se sastoji od iskusnih stručnjaka koji su strastveni u vezi sa putovanjima i koji neprestano prate trendove u industriji.

  • Širok spektar destinacija: Nudimo raznolik izbor destinacija širom sveta kako bismo zadovoljili različite interese i preferencije klijenata.

  • Partnerstva s vrhunskim hotelima i aviokompanijama: Imamo odlične odnose s uglednim partnerima, što nam omogućava pristup ekskluzivnim ponudama i povoljnim cenama.

  • Pouzdanost i transparentnost: Poštujemo visoke standarde profesionalnosti i transparentno komuniciramo sa klijentima u svim fazama putovanja.

  • Izvanredna korisnička podrška: Naša agencija pruža 24/7 korisničku podršku kako bismo bili dostupni za klijente u svakom trenutku.

  • Ljubazno i dobro obučeno osoblje: Naš tim je posvećen, pažljiv i spremno da pomogne klijentima u svakom koraku njihovog putovanja.

  • Posvećenost kvaliteti: Stremimo da pružimo najbolje moguće iskustvo putovanja svakom klijentu i neprestano radimo na unapređenju naših usluga.

S kombinacijom ovih faktora, vaša agencija može stvarno biti najbolja turistička agencija, privlačeći i zadržavajući lojalne klijente koji cene visok nivo usluge i pažnje prema detaljima.