+381 11 3618 166 [email protected]
+381 11 3618 166 [email protected]
Pošaljite upit
upit za aranžman
Saglasnost za obradu podataka
Bogota
Current weather
Cloudiness-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
-
-
Forecast
Rain chance-
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6633

Zašto CD Travel?

 • Najbolje cene
 • Uvek dostupni 24/7
 • Ekskluzivne ture i destinacije
 • Podrška tokom putovanja

Imate pitanje??

Nemojte se ustručavati da nas pozovete. Mi smo tu za Vas i rado ćemo Vam dati savet i pomoć.

+381 11 3618 166
+381 11 3618 167

[email protected]

Najnoviji postovi

6d5b4831 ff23 4333 979f c3ac66e9d114 egypt giza pyramids camel train ss large
PUTOVANJE EGIPTOM: otkrivanje stare civilizacije
3. oktobar 2023.

Kolumbija

0

Garantovan polazak sa 2 osobe
Maksimalan broj osoba za turu 12
Vodič koji govori nemački jezik
Ekskluzivno za Dertour goste
Pola dvokrevetne sobe dostupno
Mogućnost produženja boravka pre i posle ture

Paket sa letom: 14 dana/12 noći, povratak 13. dana od/do Frankfurta
Tura: 13 dana/12 noći od/do Bogote

Impresivni planinski venci, prelepi kolonijalni gradovi, fantastična priroda i arheološki nalazi čekaju na Vas. Otkrijte bogatstvo ove zemlje koja nosi naziv po čuvenom moreplovcu i istraživaču Kristoferu Kolumbu.

Kolumbija, južnoamerička zemlja bogata raznolikostima, postala je sve privlačnija turistička destinacija u poslednjim decenijama. Ova prelepa zemlja nudi raznovrsna iskustva za putnike, bilo da su zaljubljenici u prirodu, avanturisti, ljubitelji kulture ili oni koji traže opuštanje na predivnim plažama.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Kolumbije su njeni pejzaži. Zemlja obiluje planinama, džunglama, prelepim plažama na Karipskom i Tihom okeanu, kao i tajanstvenim amazonskim prašumama. Nacionalni parkovi poput Tayrona i Cano Cristales nude spektakularne prirodne lepote koje oduzimaju dah.

Bogata kultura Kolumbije odražava se u njenim gradovima. Bogota, glavni grad, nudi muzeje, umetničke galerije i kulturne manifestacije. Medellin se transformisao u modernu metropolu i grad večne proleća. Kartagena, sa svojim kolonijalnim šarmom i impresivnim zidinama, privlači ljubitelje istorije.

Kolumbija je takođe raj za gurmane. Njena kuhinja je raznovrsna i ukusna, sa jelima poput arepe, bandeje paisa i kolumbijske kafe koji osvajaju srca posetilaca.

Avanturisti će takođe naći svoju sreću u Kolumbiji. Zemlja nudi planinarenje, rafting, ronjenje i druge aktivnosti koje zadovoljavaju potrebe adrenalinskih zavisnika.

Kolumbija je napredovala u smislu bezbednosti i infrastrukture, što je doprinelo njenom rastućem turizmu. Putnici sada mogu uživati u mnogim lepotama i atrakcijama ove zemlje bezbedno i sa zadovoljstvom.

Kolumbija se izdvaja kao fascinantna turistička destinacija sa svojom prirodnom lepotom, bogatom kulturom, ukusnom kuhinjom i avanturističkim mogućnostima. Ova zemlja je definitivno vredna posete i pruža nezaboravna iskustva za sve vrste putnika.

Itinerer:

Dan 1: Let do Bogote
Paket sa letom: Let Lufthansom do Bogote. Dobrodošlica od strane vodiča i transfer do hotela Casa Deco 3*. Dva noćenja.
Tura: Dobrodošlica od strane vodiča i transfer do hotela Casa Deco 3*. Dva noćenja.
Dan 2: Bogota
Dan započinjete obilaskom grada i mnogih znamenitosti: Plaza de Bolivar i druge vladine zgrade, grad La Candelaria, crkvu San Francisko, i Zlatni Muzej, koji je jedan od najboljih muzeja u Latinskoj Americi. Nakon toga vožnja do Zipaquira-e, gde ćete videti 120m duboko pod zemljom katedralu. Osvetljena crkva je najveća te vrste na svetu i napravljena je u potpunosti od soli. Oko 125km.
Dan 3: Bogotá – San Agustín
Nakon doručka, transfer do aerodroma i let do mesta Neiva. Dobrodošlica od strane lokalnog vodiča i kopneni put duž Rio Magdalena do hotela San Augustin.Popodnevna tura sa vodičem do arheološkog parka koji je od 1995. godine pod zaštitom UNESCO-a i koji je srce misteriozne kulture San Augustina. Dva noćenja u hotelu Anacaona 2.5*. Oko 230 km.
Dan 4: San Agustín
Danas na spisku je poseta arheološkom parku Alto de los Ídolos koji je pod zaštitom UNESCO-a i Alto de las Piedras, koji su okruženi predivnim pejzažem, gustom florom, gde se mogu videti tragovi religioznog i ritualnog centra. U parku Alto de los Ídolos su najbolje očuvane grobnice San Augustina. Tu su i kompleksi slika. Četiri statue u parku Alto de las Piedras još uvek su obojene originalnim bojama. Zatim vožnja do vodopada El Mortino i El Estrecho, spektakularnog korita Rio Magdalene. Oko 40 km.
Dan 5: San Agustín – Popayan
Današnja destinacija je impresivni kolonijalni grad Popayan koji se nalazi u Andima. Verski običaji, mošti kolonijalnog bogatstva i moderni akademski dar karakterišu atmosferu grada. Oko 4 sata vožnje vodi vas duž ogromnih planinskih venaca na koje ćete imati zapanjujuć pogled. Dva noćenja u hotelu Dann Monasterio 4*. Oko 140 km.
Dan 6: Silvia
Jutarnja vožnja do Silvie, sela koje broji oko 7000 stanovnika i koje je centar Guambiano Indijanaca. Posetite dobro poznati Indijanski bazar, poseta je organizovana svakog utorka i užvajte u fešti. Nakon toga povratak u Popayan. Poseta „Belom Gradu“ koji nosi ime zahvaljujući svojim snežno belim fasadama. Uživajte u panoramskom pogledu sa Morro del Tulcan-a. Oko 100 km.
Dan 7: Popayan – Zona kafe
Danas, vožnja u pravcu severa ka mestu gde se uzgaja kafa u Armeniji. Zona Cafetera karakteriše bujna priroda bogata pticama i očaravajućim brdovitim predelima. Tokom posete upoznaćete se sa procesom uzgajanja kafe. Oni koji su željni avanture mogu fakultativno otići na Canopy Tour da se dive plantažama odozgo. 3 noćenja u Finca Hotel Bosque del Saman 3*. oko 220 km.
Dan 8: Zona kafe
Istražite zapanjujući pejzaž Cocora doline, gde možete uživati u pogledu takozvanog Cera-Palme drveta, koji je u odnosu na druge, nacionalno drvo Kolumbije. Ovo drveće koje raste usred spektakularnog oblaka šumske vegetacije smatra se najvišim na svetu i može dostići visinu od 60 m.Nakon toga, poseta slikovitom selu Salento, gde imate priliku da vidite neke zanatske radionice. Oko 80 km.
Dan 9 : Zona kafe
Ovaj dan je određen za ekskurzije po vašim željama: farma kafe, posetite i saznajte interesantne detalje o kultivaciji i procesu pravljenja kafe. Uživajte u šoljici čuvene kolumbijske kafe. Ljubitelji sporta mogu ići na rafting. Alternativno, mogu se splavom od bambusa spustiti rekom La Vieja.
Dan 10: Zona kafe – Cartagena
Jutarnji transfer do aerodroma Pereira i let do Kartagine.Poznata kao biser Kariba, Kartagina je proglašena Svetskom kulturnom baštinom. Kombinacija karipske živahnosti i kolnijalnog nasleđa može se svuda osetiti. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. 3 noćenja u hotelu Monterrey 3*. Oko 50 km.
Dan 11: Cartagena
Danas ćete ići u posetu Kartagini, jednom od najimpresivnijih gradova Južne Amerike. Videćete kako savremene okruge kao što su El Laguito i Boca Grande tako i masivne bedeme starog grada. Stari grad je izgrađen još u 16. veku kao odbrana od čestih Piratskih prepada što je rezultiralo razaranjem. Detaljnom turom, videćete između ostalog manastir San Pedro Claver. Nakon toga poseta monumentalnom zamku San Felipe i manastiru La Popa.
Dan 12: Cartagena
Dan u skladu sa vašim željama, slobodno vreme. Predlažemo izlet do „Islas del Rosario“. Ovde imate mogućnost za ronjenje, snorkling i opuštanje. Oko 60 km.
Dan 13: Cartagena – Bogotá – Povratni let iz Bogote
Nakon doručka, transfer do aerodroma na let do Bogote.
Paket sa letom: Let Lufthansom do Frankfurta. Dolazak 14. dana.
Tura: Dolaskom u Bogotu, tura se završava.

Galerija
Cenovnik

Mapa

NAPOMENA

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2023., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • administrativnom zabranom preduzeća sa kojima CD Travel d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture.

CD Travel d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

OPŠTE NAPOMENE:

Posebna napomena za Covid 19: u slučajevima kada vlasnik objekta / smeštaja praktikuje čišćenje i održavanje soba prema protokolima grčke vlade, vlasnik ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju.

 • Realizacija svih programa putovanja agencije CD Travel zavisi od epidemioloških mera koje donose nadležni organi države Srbije, kao i država tranzita ili krajnje destinacije. Od momenta objavljivanja programa putovanja do momenta realizacije putovanja, moguće su izmene uslova za realizaciju putovanja, ukidanje pojedinih mera ili uvođenje novih. Za realizaciju putovanja, merodavni su uslovi putovanja važeći na dan početka putovanja. Uvođenje novih epidemioloških mera koje ne isključuju realizaciju putovanja na ugovoreni način, ne može biti osnov za otkaz ugovorenog putovanja od strane putnika. Putnici su u obavezi da prihvate i poštuju sve državne mere važeće na dan početka putovanja, u cilju realizacije ugovorenog putovanja.
 • Potrebno je da svaki putnik pre polaska na putovanje proveri status države u koju putuje i da pribavi svu neophodnu dokumentaciju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da putnik ne poštuje važeće mere ili nema svu neophodnu dokumentaciju za putovanje.
 • U trenutku objave ovog programa, važe Covid-19 uslovi za putovanja u Grčku objavljeni na sajtu Ministarstva spoljnih poslova R. Srbije, gde se o budućim promenama uslova putovanja u Grčku putnici sami obavezuju da se informišu neposredno pre početka putovanja prateći link: www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje
 • Covid-19 uslovi za ulazak u Republiku Srbiju se nalaze na sajtu Ministarstva spoljnih poslova: www.mfa.gov.rs/gradjani/ulazak-u-srbiju/covid-19-uslovi-za-ulazak
 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe/apartmani se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00h.
 • Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka boravka do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica avio leta) gost uđe u hotel.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajeno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacija aranžmana za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit. Doplata nije moguća u svim studijima i apartmanima (informacije su dostupne u agenciji).
 • Rezervacija hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Organizator ima dnevno obaveštenje od strane hotela ili ino partnera o stanju popunjenosti i slobodnim kapacitetima, ali Organizator ima obavezu da dobije konačna potvrdu, koja se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Posteljina i kuhinjski inventar su sastavni deo  studija ili apartmana, dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici, osim ako nije drugačije naglašeno. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Smeštaj je standardizovan od strane turističke asocijacije regije ili države u kojoj se nalazi.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i odobrena od Nacionalne turističke asocijacije i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u smeštajnom objektu.
 • Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajnog objekta.
 • U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se nalazi smeštajni objekat, autobus će ostaviti putnike na mestu koje je najbliže smeštajnom objektu.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za mogućnost i način korišćenja pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, pegla, električni bokal, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.).
 • Smeštajni objekti sa apartmanima i studijima, kao i hoteli nižih kategorija koriste sistem solarnih panela i bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije na internet prezentaciji unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba su informativnog karaktera i ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Opisi plaža su generalni, te na istoj može biti različitih struktura tla, od sitnog peska do šljunka. Takođe se u opisima može razlikovati stanje na obali i plaži (pesak van vode, šljunak u vodi i slično).
 • Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i pravilima i o njima brinu nadležni inspekcijski organi.
 • Usluga Wi-Fi internet konekcija nije uključena u cenu aranžmana. Dostupnost signala zavisi od kvaliteta koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekat odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Moguće je da je wi-fi obezbeđen samo u pojedinim (javnim) delovima smeštajnog objekta oko recepcije ili bazena, bara i slično. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene na monetarnom tržištu (kurs valuta), ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili da ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Maloletna lica ukoliko sama putuju, moraju imati saglasnost roditelja ili staratelja da mogu samostalno da putuju.
 • Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
 • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Putnici su obavezi da prilikom prijave za putovanje prijave svoja puna imena, prezimena i datume rođenja, kako su upisana u pasošu. Pogrešno prijavljen podatak (devojačko prezime, nadimak i sl.) biće unet u avionsku kartu, vaučer za smeštaj i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku tokom putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi kao i u smeštajnim objektima.
 • Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti tačan datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
 • Putnik je obavezan da poseduje Međunarodno putno osiguranje koje se može pribaviti u prodajnoj službi Organizatora.
 • Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona i e-mail adresu.
 • Organizator putovanja dan/dva dana pred put pozivom ili e-mailom šalje obaveštenje o polasku, ukoliko putnik ne dobije obaveštenje, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o vremenu i mestu polaska.
 • Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Polasci autobusa kod letnjih aranžmana uvek su dan ranije u odnosu na datume smena koje su naznačene u cenovniku. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu).
 • Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
 • Organizator ima pravo da akcijama First i Last minute ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije formirane i koje se razlikuju od cena u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni u odnosu na Last minute cene. Putnici koji su rezervisali putovanje po uslovima i cenama First minute u slučaju otkaza kompletnog aranžmana primenjuje se propisana stopa otkaza bez obzira da li je gost našao zamenu. Postoji mogućnost da hotel ne prihvati zamenu. U slučaju mogućnosti zamene, putnici koji menjaju putnike koji su odustali, zadužićese novom cenom po važećem cenovniku na dan promene rezervacije.
 • Putnici će najvažnije informacije o mestu boravka/regiji/ostrvu dobiti na prvom info-sastanku, po rasporedu dobijenom po dolasku od strane predstavnika Organizatora.
 • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima nisu dozvoljene.
 • Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima i da koriste mogućnosti smeštajnih objekata za čuvanje istih.
 • Organizator preporučuje da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi / konzulatu zemlje u koju putuju.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika (autobuski prevoz), 100 putnika (avio čarter prevoz).
 • Putnici su u obavezi da pažljivo pročitaju program i sadržaj aražnmana pre potpisivanja Ugovora o putovanju, a potpisnik Ugovora je u obavezi da sa programom i sadržajem aranžmana i Opštim uslovima putovanja upozna ostale učesnike u zajedničkom putovanju.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji i predstavljen na agencijskoj web prezentaciji.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Organizator: CD Travel d.o.o., 11000 Beograd (Savski Venac), Kralja Milutina 57,
Matični br. 17538667, PIB: 103264318
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije CD Travel

6 klijenata trenutno posmatra ovaj aranžman!